Ibis Hotel Tilburg

Juli 2019 is Service en Onderhoud gestart met een complete metamorfose van de buitenzijde van het hotel aan de Dr. Hub. Van Doorneweg in Tilburg. Natuurlijk waren de werkzaamheden zo gepland, dat de gasten van het hotel zo min mogelijk last ondervonden.

Ca. 1.200 m2 gevel oppervlak werd (opnieuw) geïsoleerd en alle gevelplaten zijn vervangen. Hierdoor verbeterde ook het binnenklimaat van de hotelkamers. Ook het schilderwerk van de gehele gevel is onder handen genomen en ook de trappen hebben nu de rode kleur van Ibis overgenomen.

Met een frisse, nieuwe kleur is het hotel nu helemaal “van deze tijd”. Dit alles dankzij het ontwerp van Van Oers Weijers architecten.


Duurzaamheid

De originele gevelbekleding hebben wij duurzaam opnieuw elders ingezet bij een circulair bouwproject. Dit past volledig binnen het MVO-beleid van het hotel, dat zich onder andere ten doel stelt om verspilling en afvalvorming tegen te gaan. September 2019 waren de werkzaamheden gereed.

Ook de gevel is nu toekomstproof, zowel qua uiterlijk als op het vlak van duurzaamheid.


Meer weten over dit project?

FRANS VAN DEURSEN

Manager Service en Onderhoud

"Duurzame gevelrenovatie Ibis Hotel Tilburg."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
service en onderhoud