Ibis Hotel Tilburg

Service en Onderhoud heeft een complete metamorfose van de buitenzijde van het hotel aan de Dr. Hub. Van Doorneweg in Tilburg uitgevoerd. Natuurlijk waren de werkzaamheden zo gepland, dat de gasten van het hotel er zo min mogelijk last van ondervonden.

Zo'n 1.200 m2 gevel oppervlak werd (opnieuw) geïsoleerd en alle gevelplaten zijn vervangen. Hierdoor verbeterde ook het binnenklimaat van de hotelkamers. Het schilderwerk van de gehele gevel is onder handen genomen en ook de trappen hebben nu de rode kleur van Ibis gekregen.

Met een frisse, nieuwe kleur is het hotel nu helemaal van deze tijd. Dit alles naar het ontwerp van Van Oers Weijers architecten.


Duurzaamheid

De originele gevelbekleding hebben wij elders opnieuw in kunnen zetten bij een circulair bouwproject. Dit past ook helemaal bij het ambitieuze MVO-beleid van Ibis. Het hotel stelt zich onder andere ten doel om verspilling en afvalvorming tegen te gaan. In september 2019 waren de werkzaamheden gereed.

Ook de gevel is nu toekomst-proof, zowel qua uiterlijk als op het vlak van duurzaamheid.


Meer weten over dit project?

FRANS VAN DEURSEN

Manager Service en Onderhoud

"Wij hechten grote waarde aan duurzaam bouwen, en daar hoort ook hergebruik van materiaal bij."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
service en onderhoud