ERIKS KUNSTSTOFFEN EDE

Bedrijfsruimte Eriks Kunststoffen

Heerkens van Bavel Bouw bouwde voor Eriks Kunststoffen in opdracht van HVBM Vastgoed een nieuwe bedrijfsruimte op bedrijventerrein BT A12 in Ede. 

Deze 'built to suit' nieuwbouwontwikkeling is ontworpen door Janssen Wuts Architecten uit Baarlo en het gebouw voldoet aan de standaard van BREEAM Very Good. 

Project
Nieuwbouw bedrijfsruimte
Locatie
Ede
Opdrachtgever
HVBM Vastgoed
Architect
Janssen Wuts Architecten
grootte
19.000 m2
1650558756574

Industriële dienstverlener

De kavelgrootte en het ontwerp van dit state of the art gebouw bieden de mogelijkheid om in de toekomst uit te breiden en past daarmee bij groeiambitie voor de divisie Kunststoffen.

Eriks geldt met meer dan 350 vestigingen, 7.500 werknemers en activiteiten in 18 landen als één van de grootste industriële dienstverleners ter wereld en biedt innovatieve en kostenbesparende oplossingen.

 

Bedrijfsruimte
8803m2
Mezzanine
1198m2
Kantoren
1621m2
Kavel
19000m2

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB