Kom werken bij Heerkens van Bavel!

Heerkens van Bavel Bouw staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn dan ook altijd geïnteresseerd in betrokken vakmensen die ons team kunnen versterken. Wij bieden een aantrekkelijke werkplek binnen een bedrijf met een open communicatie, goede werksfeer en fijne collega’s.

Onze mensen

Bij ons kun je werken in een professionele organisatie waarin je aan mooie projecten kunt werken en aan jouw eigen toekomst. Want wij investeren graag in opleidingen, zodat je kunt doorgroeien binnen ons team of je specialiseren in jouw vakgebied. Ook stagiairs en afstudeerders zijn bij ons van harte welkom.

Hetcommunicatiemeisje Portretdag 10Mei22 Hvb LR 5

STAGE LOPEN OF AFSTUDEREN?

Heerkens van Bavel is een erkend leerbedrijf. Wij begeleiden doorlopend studenten van verschillende opleidingen. Stages zijn mogelijk op kantoor, bijvoorbeeld in de werkvoorbereiding. Of buiten op de bouwplaats, waar je mee kunt draaien in een uitvoeringsteam. Ook afstuderen is bij ons mogelijk.    

Ben je geïnteresseerd in een stageplek waar je alle facetten van de bouw in de praktijk kunt meemaken?

Mail ons!
BHB Academie 1

DE BERGHEGE HEERKENS ACADEMIE

Bij Heerkens van Bavel Bouw kun je aan jezelf blijven bouwen. Dat kan door je technische vakinhoudelijke kennis uit te breiden, te leren hoe je een nieuwe rol kunt invullen, je te verdiepen op een bepaald thema of te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Om al deze opleidingen, trainingen en cursussen nog beter onder de aandacht te brengen, hebben we deze ondergebracht in de Berghege Heerkens academie. 

Naast alle bestaande opleidingsmogelijkheden heeft onze bouwgroep drie eigen trainingsprogramma’s: Jong Professionals, Talenten Programma en Leiderschap Programma. De kern van al deze opleidingen is het uitbreiden van persoonlijke vaardigheden zoals veerkrachtig kunnen omgaan met veranderingen en met een open en kritische houding, feedback durven en kunnen geven om van elkaar te leren. 

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB