Onderwijs en wetenschap

Bouwen voor onderwijs en wetenschap is bouwen met elan. Vorm en functie gaan hand in hand. Praktisch en prikkelend. Samen een inspirerende omgeving creëren waar kennis en wetenschap kunnen floreren. Wij weten dat elk instituut zijn eigen complexiteit en multifunctionaliteit kent en kiezen dan ook voor absoluut maatwerk in onze oplossingen. 

Jan Tinbergencollege Roosendaal (2)

Inspirerende leeromgevingen

Onderwijs- en wetenschapsomgevingen zijn bij uitstek gericht op een duurzame toekomst. Ze hebben te maken met trends zoals digitalisering, flexibel inrichten van lessen en de combinatie van ontmoeten en beleven.

De bouwplanning houdt rekening met de functie van de campus en schikt zich dan ook naar de deadlines van een schooljaar. Dit vraagt om een bouwer die meedenkt en praktisch én met elan kan bouwen. Vorm en functie gaan hand in hand. Want zo ontstaat een inspirerende omgeving waar kennis en wetenschap kunnen floreren.  

Onze projecten voor onderwijs en wetenschap

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB