Ons verhaal

Solide partner in de bouw

Koning Willem 1 College Den Bosch (5)

Gericht op de toekomst

Energietransitie, wet- en regelgeving en de ambities van opdrachtgevers maken bouwen complex. Het vraagt om een bouwpartner waar klanten op kunnen rekenen. Een partner die zich steeds opnieuw verplaatst in de vraag van de klant. Zoekt naar het juiste antwoord en gaat voor een duurzame relatie. Bij een aanbesteding, bouwteamvraagstuk of turn-key oplossing.

Heerkens van Bavel Bouw is die kritische meedenker. Een probleemoplosser met daadkracht en praktisch inzicht. Ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden; Heerkens van Bavel heeft alle disciplines in huis. Met stevige projectteams die goed op elkaar zijn ingespeeld. En een schat aan ervaring met projecten in uiteenlopende sectoren: van nieuwbouw tot renovatie, van service tot groot onderhoud.

Bekijk onze projecten
Bouwvakkers1gray 2

Met ruim 120 jaar ervaring

In 1902 begon metselaar Jos Heerkens zijn aannemersbedrijf, toen voornamelijk gericht op onderhoudswerk. Al snel werd hier timmerwerk aan toegevoegd en kon je spreken van een bouwbedrijf. Toen in 1912 de naam van zijn echtgenote werd toegevoegd, was Heerkens van Bavel Bouw een feit.

Een familiebedrijf dat tot op de dag van vandaag nog steeds zijn stempel weet te drukken op gedegen vakmanschap. In de meest uiteenlopende bouwprojecten. Gaat voor kwaliteit. Nu en in de toekomst.

Pim is hoofduitvoerder bij Heerkens van Bavel. “Bij Heerkens kreeg ik steeds nieuwe kansen op het juiste moment. Ook in tijden dat het even minder ging in de bouw", vertelt hij. "Heel veel collega’s werken hier -net als ik- al lang, dat is niet voor niets. We gaan allemaal op een gemoedelijke manier met elkaar om. Dat geldt in het dagelijkse werk op de bouwplaats maar ook als we met elkaar een pilsje drinken op één van de bedrijfsfeesten."

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB