Industrie en bedrijven

Productief en prettig werken lukt het beste in een inspirerende en doordachte omgeving. Duurzaam, energiezuinig, innovatief, gebouwd voor de toekomst. Het zijn thema’s die hierbij een belangrijke rol spelen. Wij bouwen zoveel mogelijk in één bouwstroom en gericht op een lange levensduur. Zelfstandig of in een bouwteam. Wij hebben een brede ervaring in het realiseren van een optimale bedrijfshuisvesting. In zowel nieuwbouw en verbouw als renovatie en transformatie.

Nieuwbouw DC Plus Deventer (5)

Industrieel bouwen

Bij industrieel bouwen staat alles ten dienste van het productieproces. Wij snappen dat de bedrijfsvoering voor gaat en houden daar rekening mee bij onze werkwijze en planning.

We hanteren een integrale aanpak; van sloop tot herbouw en nieuwbouw. En werken daarbij met een zeer strakke daily proces planning, waarbij veiligheid onze hoogste prioriteit heeft. Onze aanpak is in de praktijk steeds erg succesvol gebleken voor een groot aantal eindgebruikers zoals Jumbo, Plus, Eriks Kunststoffen, Ingram Micro en Protix. 

Onze projecten voor Industrie en bedrijven

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB