QNP

QNP BREDA

Bij QNP heeft alles te maken met connectie, verbinding, communicatie en transparantie. Dit komt allemaal tot uiting als je kijkt naar het nieuwe, bijzondere pand dat door Heerkens van Bavel Bouw in Breda is gerealiseerd.

Na ruim 25 jaar in Zundert gevestigd te zijn geweest, kwam het moment voor QNP om uit te kijken naar een nieuwe locatie en een nieuw pand. Dat werd gevonden op het Rithmeesterpark in Breda.

Project
Nieuwbouw QNP
Locatie
Breda
Architect
Oomen Architecten
QNP S1 6 [Desktop Resolutie]

Een sterk ICT- en Telecombedrijf


Het gebouw is ontworpen door Oomen Architecten, die de ideeën en gevoelens van de opdrachtgever perfect in het ontwerp heeft weergegeven. Het is een blikvanger en herkenningspunt in de wijde omgeving, aan de rand van Breda. Het ligt pal naast de A16 en is dus uitstekend bereikbaar.

In het pand zijn alle bedrijfsprocessen ruimtelijk met elkaar verbonden. Alles komt bij elkaar in de demo-ruimte op de tweede verdieping. Deze ruimte loopt weer over in het restaurant en vervolgens in een fijne daktuin.

QNP S1 4 [Desktop Resolutie]

Hoogwaardige producten

Het nieuwe pand van QNP is een onderhoudsarm gebouw, gerealiseerd met hoogwaardige materialen. De installaties die onder meer bestaan uit zonnepanelen en zonnecollectoren, in combinatie met een lucht-warmtepomp, zorgen voor een gebouw dat geen energie verbruikt maar energie produceert.

Zonne-energie wordt optimaal benut door grote uitkragende verdiepingsvloeren. In de zomer voorkomt dit dat de gevels direct zonlicht krijgen en in de winter wordt hierdoor juist de lage zonnestand benut.

MEER PROJECTEN INDUSTRIE EN BEDRIJVEN

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB