JUMBO HUBS

Jumbo hubs door heel Nederland

Door heel Nederland heeft Heerkens van Bavel Jumbo City Hubs mogen bouwen. HVBM Vastgoed was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze thuisbezorglocaties. De hubs zijn allemaal gesitueerd op centraal gelegen bedrijfslocaties in het land. Onder andere in Deventer, Maastricht airport, Heerenveen, Dordrecht, Zwolle, Eindhoven, Bergen op Zoom en Emmen. Ze hebben allemaal  een vergelijkbare oppervlakte, namelijk zo’n 1.700 m2 kantoor- en bedrijfsruimte en circa 80 parkeerplaatsen.  

Project
Jumbo hubs
Locatie
Diverse locaties
Opdrachtgever
HVBM Vastgoed
Architect
Dedato Architecten en Cushman & Wakefield
soort
Verbouw & renovatie
Jumbo Foto HVBM [Desktop Resolutie]

Brabants familiebedrijf groeit door

Onze opdrachtgever HVBM Vastgoed heeft samen met Jumbo, Dedato Architecten en Cushman & Wakefield voor Jumbo het City Hub concept ontwikkeld.

De locaties worden door Jumbo langjarig gehuurd. Jumbo is een Brabants familiebedrijf dat actief is in Nederland en België en telt momenteel zo’n 675 supermarkten. Deze bedrijfsgrootte is ontstaan na overname van onder andere Super de Boer, C1000, La Place en EMTÉ.

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB