MOONEN PACKAGING WEERT

MOONEN PACKAGING WEERT

In opdracht van HVBM vastgoed heeft Heerkens van Bavel voor Moonen Packaging  een nieuw warehouse met hoofdkantoor op bedrijventerrein De Kempen in Weert gebouwd. Het ontwerp van Quadrant4 houdt rekening met de groeiambitie van Moonen Packaging en voorziet in een toekomstige uitbreiding met zo'n 4.305 m2 magazijnruimte. Het nieuwe pand is CO2 neutraal en sluit daarom ook naadloos aan bij de duurzame missie en visie van Moonen Packaging.

 

Project
Warehouse Moonen Packaging
Locatie
Weert
Opdrachtgever
HVBM Vastgoed
Architect
Quadrant4
20201012 Moonen Weert HVBM Vastgoed Spotcompanion 0351 [Desktop Resolutie]

Duurzaam en gasloos

De ‘built to suit’ nieuwbouwontwikkeling betreft 1.761 m² kantoorruimte, 18.933 m² magazijnruimte en 1.443 m² mezzanine op een kavel ter grootte van 39.290 m². 

Het duurzame en gasloze gebouw is door HVBM Vastgoed ontwikkeld en is gerealiseerd door Heerkens van Bavel Bouw volgens de laatste standaard in logistiek vastgoed. HVBM Vastgoed en Moonen Packaging hebben gestreefd naar een gebouw dat voldoet aan de BREEAM-standaard ‘Excellent’.

Liefde voor de natuur

"In Europa zijn we koploper in composteerbare verpakkingen op basis van hernieuwbare grondstoffen. We zijn trots dat we één van de groenste bedrijven in Nederland zijn en winnaar van de 3e Lean & Green Star in duurzame logistiek. Ons huidige pand bood onvoldoende ruimte voor onze duurzame ambities. We willen groeien, maar met liefde voor de planeet. Het nieuwe pand op De Kempen in Weert is niet alleen groter, maar vooral ook groener. Het pand heeft zonnepanelen en is volledig CO2 neutraal.”
Gé Moonen Directeur Moonen Packaging

MEER PROJECTEN INDUSTRIE EN BEDRIJVEN

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB