Nieuws

Dennis Krol versterkt directie Heerkens van Bavel Bouw

Per 1 januari 2024 versterkt Dennis Krol de directie van Heerkens van Bavel Bouw. Dennis heeft ruim 13 jaar bij Cordeel Nederland in Zwijndrecht gewerkt; de laatste vier jaar in de functie van Technisch Directeur. Samen met Peter Kamermans vormt Dennis vanaf 2024 de tweehoofdige directie van ons bouwbedrijf. Daarnaast blijft Peter actief als directievoorzitter van de Berghege Heerkens bouwgroep.

 

Meer lezen

Nieuws

Dennis Krol En Peter Kamermans V2
11 juli 2024

Renovatie Tinbergen Building van start

De renovatie van Tinbergen Building, het iconische gebouw op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam, is van start gegaan en wordt uitgevoerd door de Berghege Heerkens bouwgroep. De oplevering van het gerenoveerde gebouw is gepland voor medio 2027. Het project werd op 11 juli 2024 gegund aan aannemer Berghege Heerkens bouwgroep na een formele aanbestedingsprocedure. 

24 juni 2024

Vertrouwen is basis goede samenwerking Enexis en Heerkens van Bavel

Lars Conjaerts (42) werkt al zo’n zeventien jaar bij Enexis. Op dit moment in de functie van Expert Engineer, een rol waarin hij het bouwkundige projectmanagent van diverse uitbreidingen verzorgt. Heel vaak doet hij dat samen met een team van Heerkens van Bavel Bouw. Lars: “We kennen elkaar inmiddels door en door, we vertrouwen elkaar en hebben aan één woord genoeg. Dat werkt gewoon heel plezierig.”

4 juni 2024

Startmoment bouw nieuwe onderwijslocatie

In opdracht van de Gemeente Rotterdam, stichting BOOR en Hogeschool Rotterdam bouwen wij een nieuw, duurzaam schoolcomplex tussen de Posthumalaan en de Laan op Zuid, in ontwikkelgebied Parkstad. Op 4 juni begint officieel de bouw en geven wethouder Said Kasmi (oa onderwijs), Renata Voss (stichting Boor) en Wijnand van den Brink (Hogeschool Rotterdam) het officiële startsein. Vier studenten zetten dan samen symbolisch de eerste schop in de grond. 

24 mei 2024

Hoogste punt Drie Eiken

Op donderdag 23 mei werd in Oirschot het bereiken van het hoogste punt gevierd! Onder toeziend oog van Kees en Marlies van Laarhoven namens Ontwikkelingsmaatschappij De Bochten, Wethouder Van de Ven en Tijmen en Liselotte (kleinkinderen van een van de kopers) werden de vlaggen in top gehesen en werd er geproost op deze mooie mijlpaal! 

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB