Nieuws

Dennis Krol versterkt directie Heerkens van Bavel Bouw

Per 1 januari 2024 versterkt Dennis Krol de directie van Heerkens van Bavel Bouw. Dennis heeft ruim 13 jaar bij Cordeel Nederland in Zwijndrecht gewerkt; de laatste vier jaar in de functie van Technisch Directeur. Samen met Peter Kamermans vormt Dennis vanaf 2024 de tweehoofdige directie van ons bouwbedrijf. Daarnaast blijft Peter actief als directievoorzitter van de Berghege Heerkens bouwgroep.

 

Meer lezen

Nieuws

Dennis Krol En Peter Kamermans V2
4 juni 2024

Startmoment bouw nieuwe onderwijslocatie

In opdracht van de Gemeente Rotterdam, stichting BOOR en Hogeschool Rotterdam bouwen wij een nieuw, duurzaam schoolcomplex tussen de Posthumalaan en de Laan op Zuid, in ontwikkelgebied Parkstad. Op 4 juni begint officieel de bouw en geven wethouder Said Kasmi (oa onderwijs), Renata Voss (stichting Boor) en Wijnand van den Brink (Hogeschool Rotterdam) het officiële startsein. Vier studenten zetten dan samen symbolisch de eerste schop in de grond. 

24 mei 2024

Hoogste punt Drie Eiken

Op donderdag 23 mei werd in Oirschot het bereiken van het hoogste punt gevierd! Onder toeziend oog van Kees en Marlies van Laarhoven namens Ontwikkelingsmaatschappij De Bochten, Wethouder Van de Ven en Tijmen en Liselotte (kleinkinderen van een van de kopers) werden de vlaggen in top gehesen en werd er geproost op deze mooie mijlpaal! 

16 mei 2024

Algemeen Klinisch Laboratorium Elkerliek ziekenhuis

Voor het Elkerliek Ziekenhuis hebben we fase 1 van het Algemeen Klinisch Laboratorium (AKL) succesvol opgeleverd. Dit markeert het begin van een ambitieuze verbouwing die het AKL zal transformeren en moderniseren. 

18 april 2024

"Heerkens van Bavel en 1BOX zijn een goede match"

Bij 1BOX kun je zowel voor particulier als zakelijk gebruik een opslagbox huren. Inmiddels is het bedrijf al op een dertigtal locaties in Nederland neergestreken. Heerkens van Bavel Bouw realiseerde onder andere de locaties in Tilburg, Breda, Utrecht, Barendrecht en Heerlen. Nieuwe vestigingen in Rotterdam en Helmond zijn in voorbereiding. Managing Director bij 1BOX, Jan P. Bikker: “Heerkens van Bavel en 1BOX zijn een goede match. We hebben kennis van zaken, durven elkaar aan te spreken en gaan altijd voor een oplossing.” 

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB