Nieuws

Berghege en Heerkens gaan voor eenduidige huisstijl

Bouwbedrijf Berghege en Heerkens van Bavel Bouw kiezen voor een sterke herkenbare huisstijl die de samenwerking in de Berghege Heerkens bouwgroep direct duidelijk zichtbaar maakt. Tijdens de bouwvakviering bij beide familiebedrijven op 14 juli is de nieuwe huisstijl aan de medewerkers gepresenteerd. De komende maanden worden gebruikt om de nieuwe logo’s bij het grote publiek te introduceren.

Meer lezen

Nieuws

Bussen Hvb En BB
17 november 2023

Fietsenstalling Heuvelstraat Tilburg geopend

De fietsenstalling aan de Heuvelstraat die wij hebben gebouwd in opdracht van de Gemeente Tilburg is feestelijk geopend door wethouder Rik Grashoff en architect Jeroen Weijers. Er is ruimte voor zo’n 200 fietsen. 

 

27 oktober 2023

Akkerlanen fase 2 van start

Op woensdag 25 oktober vierden wij met de kopers in Akkerlanen Waalwijk de start bouw van cluster B en C. In totaal gaat dat om 48 woningen. Om dit te symboliseren hebben aan de bewoners gevraagd iets mee te brengen om een tijdcapsule mee te vullen. Brieven, kranten en andere kleine voorwerpen gingen in een schatkistje. In een tijdcapsule die de tand des tijds kan doorstaan, zijn deze spullen daarna ingegraven.

26 oktober 2023

Minister Hugo de Jonge op bezoek bij Walkwartier

Hugo de Jonge, minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening was vandaag op werkbezoek in Oss. Daar werd hij bijgepraat over de woningbouwplannen voor de komende jaren. Daar hoorde natuurlijk ook een bezoek aan het Walkwartier bij.

11 oktober 2023

Duurzame nieuwbouw Franciscus van start

Tijdens een ceremonie is vandaag het startschot gegeven voor de nieuwbouw van het topklinische Franciscus Gasthuis & Vlietland ziekenhuis in Rotterdam. Nadat eerder dit jaar de aannemingsovereenkomsten getekend werden, gaat nu ook de bouw van start. In het bijzijn van de Europese Investeringsbank, de klimaatbank van Europa, en de bouwende partijen Berghege Heerkens Bouwgroep, ULC en Unica, werden de laatste symbolische puzzelstukjes op hun plaats gelegd. De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB