Nieuws

Dennis Krol versterkt directie Heerkens van Bavel Bouw

Per 1 januari 2024 versterkt Dennis Krol de directie van Heerkens van Bavel Bouw. Dennis heeft ruim 13 jaar bij Cordeel Nederland in Zwijndrecht gewerkt; de laatste vier jaar in de functie van Technisch Directeur. Samen met Peter Kamermans vormt Dennis vanaf 2024 de tweehoofdige directie van ons bouwbedrijf. Daarnaast blijft Peter actief als directievoorzitter van de Berghege Heerkens bouwgroep.

 

Meer lezen

Nieuws

Dennis Krol En Peter Kamermans V2
16 mei 2024

Algemeen Klinisch Laboratorium Elkerliek ziekenhuis

Voor het Elkerliek Ziekenhuis hebben we fase 1 van het Algemeen Klinisch Laboratorium (AKL) succesvol opgeleverd. Dit markeert het begin van een ambitieuze verbouwing die het AKL zal transformeren en moderniseren. 

18 april 2024

"Heerkens van Bavel en 1BOX zijn een goede match"

Bij 1BOX kun je zowel voor particulier als zakelijk gebruik een opslagbox huren. Inmiddels is het bedrijf al op een dertigtal locaties in Nederland neergestreken. Heerkens van Bavel Bouw realiseerde onder andere de locaties in Tilburg, Breda, Utrecht, Barendrecht en Heerlen. Nieuwe vestigingen in Rotterdam en Helmond zijn in voorbereiding. Managing Director bij 1BOX, Jan P. Bikker: “Heerkens van Bavel en 1BOX zijn een goede match. We hebben kennis van zaken, durven elkaar aan te spreken en gaan altijd voor een oplossing.” 

8 april 2024

Veilig werken voor Enexis

Al jaren mogen wij voor Enexis uitbereidingen realiseren van verschillende netwerkstations. Vorige week hebben onze teams op deze projecten samen met Enexis extra stilgestaan bij veilig werken. Natuurlijk was onze nieuwe veiligheidscollega Bram daar ook bij! 

3 april 2024

Uitbreiding Moonen Packaging Weert

In opdracht van HVBM Vastgoed zijn wij gestart met de uitbreiding van het pand van Granite REIT in Weert. Zij verhuren dit pand aan Moonen Packaging dat hiermee kan uitbreiden met zo’n 4.800 m2. 

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB