Nieuws

Dennis Krol versterkt directie Heerkens van Bavel Bouw

Per 1 januari 2024 versterkt Dennis Krol de directie van Heerkens van Bavel Bouw. Dennis heeft ruim 13 jaar bij Cordeel Nederland in Zwijndrecht gewerkt; de laatste vier jaar in de functie van Technisch Directeur. Samen met Peter Kamermans vormt Dennis vanaf 2024 de tweehoofdige directie van ons bouwbedrijf. Daarnaast blijft Peter actief als directievoorzitter van de Berghege Heerkens bouwgroep.

 

Meer lezen

Nieuws

Dennis Krol En Peter Kamermans V2
21 februari 2024

588 nieuwe bomen, één voor ieder kozijn in Akkerlanen Waalwijk

In Akkerlanen worden vanaf deze week de houten kozijnen in de woningen van deze bouwfase geplaatst. Deze kozijnen van Helwig Timmerfabriek hebben het STIP-keurmerk, de garantie voor verantwoorde houtproductie. Projectleider Perry Hendriks: “In deze bouwfase van Akkerlanen komen 588 kozijnen. Dat betekent dat wij in samenwerking met Staatsbosbeheer ook 588 nieuwe bomen laten aanplanten. Zo leveren wij als Heerkens van Bavel onze bijdrage aan verantwoord bosbeheer.” 

6 februari 2024

Belangrijke rol Akkerlanen bij gasloos maken Waalwijks zwembad Olympia

De komst van de wijk Akkerlanen en de surfvijver spelen een belangrijke rol in het gasloos maken met het Waalwijkse zwembad Olympia. Met een creatieve oplossing wordt water uit de surfvijver bij het Lido in Waalwijk gebruikt voor het verwarmen van de nieuwe wijk Akkerlanen én zwembad Olympia. Dit systeem levert flinke energiewinst op. 

25 januari 2024

Onderhoud Enexis procesgebouwen

Voor Enexis netbeheer gaat Berghege Heerkens Serviceconcepten alle procesgebouwen in de regio’s Brabant West (omgeving Roosendaal) en Brabant Noordoost (regio ’s-Hertogenbosch) onderhouden. Deze mooie overeenkomst is met Enexis afgesloten voor zes jaar, met een optie voor verlenging met nog eens zes jaar.  

12 januari 2024

Verbetering stadion Willem II

Willem II werkt er hard aan om hun stadion nog beter te maken. Onlangs ondertekenden en Martin van Geel, algemeen directeur Willem II en directeur Heerkens van Bavel Bouw, Peter Kamermans de aannemingsovereenkomst voor de tweede fase van de verbouwing, die afgerond moet zijn voor het nieuwe voetbalseizoen.

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB