Nieuws

Dennis Krol versterkt directie Heerkens van Bavel Bouw

Per 1 januari 2024 versterkt Dennis Krol de directie van Heerkens van Bavel Bouw. Dennis heeft ruim 13 jaar bij Cordeel Nederland in Zwijndrecht gewerkt; de laatste vier jaar in de functie van Technisch Directeur. Samen met Peter Kamermans vormt Dennis vanaf 2024 de tweehoofdige directie van ons bouwbedrijf. Daarnaast blijft Peter actief als directievoorzitter van de Berghege Heerkens bouwgroep.

 

Meer lezen

Nieuws

Dennis Krol En Peter Kamermans V2
10 oktober 2024

STIP keurmerk voor Akkerlanen Waalwijk

Akkerlanen Waalwijk heeft voor cluster B, C en F het bewijs van werken volgens het STIP keurmerk ontvangen. Daarmee is officieel vastgelegd dat voor ieder houten kozijn in de woningen een boom is aangeplant in samenwerking met Staatsbosbeheer. Projectleider Perry Hendriks en uitvoerder Keith Vissers ontvingen de certificaten uit handen van Jos Janssen en Erik Slootmaekers van Helwig Kozijnen. Helwig levert en werkt volgens het STIP-keurmerk, de garantie voor 100% verantwoorde houtproductie. 

6 oktober 2024

Aannemingsovereenkomst onderwijslocatie Laan op Zuid getekend

Op 4 oktober ondertekenden Peter Kamermans en Dennis Krol namens Heerkens van Bavel Bouw de aannemingsovereenkomst voor de bouw van een nieuwe onderwijslocatie aan Laan op Zuid in Rotterdam. Dit gebouw wordt de thuisbasis van het instituut CMI en kenniscentrum Creating 010. Per september 2026 verhuizen zij, samen met de nieuwe middelbare school Stedelijk Lyceum Rotterdam, naar Zuid.

In gebouw 'De Rotterdam' kwamen de bestuurders van Hogeschool Rotterdam, Gemeente Rotterdam, bestuurders van beide scholen en Heerkens van Bavel Bouw samen voor de officiële ondertekening en om deze mijlpaal te vieren. 

1 oktober 2024

Een stabiele toekomst

De vierde generatie Berghege en Heerkens is opgegroeid met de waarden van hun families. Ze hebben gezien wat de vorige generaties samen met alle medewerkers hebben neergezet: twee gezonde bedrijven met een sterke marktpositie. Daar kijken zij met trots en respect naar. Voor de toekomst van de Berghege Heerkens bouwgroep willen ze deze waarden koesteren en verder versterken. Ze vormen het fundament voor de ambities en zijn de leidraad waarmee we op koers blijven. Samen met een ervaren bestuursteam dragen zij op hun beurt bij aan de toekomst van de Berghege Heerkens bouwgroep. Jan Berghege, Bart Heerkens, Maud Heerkens en Boy Berghege lichten dit toe. 

12 september 2024

Uitbreiding DC Moonen Weert opgeleverd

In maart 2024 zijn wij gestart met de uitbreiding van het pand van Granite REIT in Weert. Zij verhuren dit pand aan Moonen Packaging dat hiermee flink kan uitbreiden. 

Dit project bestond uit een uitbreiding van het warehouse, een nieuwe mezzanine en voldoende parkeerplaatsen voor medewerkers en bezoekers. Moonen Weert is nu klaar om zijn logistieke operaties naar een hoger niveau te tillen, met een ruimere opslagcapaciteit en verbeterde faciliteiten die aansluiten op de groeiende vraag.

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB