26 oktober 2023

Minister Hugo de Jonge op bezoek bij Walkwartier

Minister bezoekt Walkwartier

Hugo de Jonge, minister van Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening was vandaag op werkbezoek in Oss. Daar werd hij bijgepraat over de woningbouwplannen voor de komende jaren. Daar hoorde natuurlijk ook een bezoek aan het Walkwartier bij.

Hugo De Jonge Walkwartier Bouwbedrijf Berghege (11)

Woondeal

De Osse politiek greep deze kans aan om op onze bouwplaats met de minister te praten over de manier waarop de minister het landelijk woningtekort wil oplossen. In de gemeente Oss moeten via de woondeal van De Jonge meer dan 8000 betaalbare woningen gebouwd worden.

Het werkbezoek begon bij een kantoor van BrabantWonen. Vanaf de woontoren die gebouwd wordt bij het Walkwartier kreeg De Jonge een goed overzicht over Oss en de verschillende woningbouwplannen. 

Lees meer over project Walkwartier

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB