Zorg

Elk ziekenhuis en iedere zorgaccommodatie heeft zijn eigen complexiteit en multifunctionaliteit. Bij Heerkens van Bavel Bouw kiezen wij dan ook voor absoluut maatwerk in onze oplossingen. Van ontmoetingsruimte tot operatiekamer. Vaak werken wij terwijl de zorg doorgaat. Altijd met de veiligheid voorop, want dat is van levensbelang. 

Alexander Monro Ziekenhuis Bilthoven (1)

Bouwen voor cure en care

Heerkens van Bavel is dé bouwpartner voor uiteenlopende bouwprojecten in de zorgsector; het bouwen voor cure en care. Van complexe nieuwbouw tot vernieuwbouw en renovatie. Van ultramoderne OK tot gastvrije ontmoetingsruimte. Waar architectuur en interieur van gebouwen van grote invloed zijn op de mentale en fysieke gezondheid van patiënten en gebruikers.

Elke zorgaccommodatie heeft zijn eigen complexiteit en multifunctionaliteit. We kiezen dan ook voor absoluut maatwerk in onze oplossingen. Volgens een algehele aanpak en een integrale samenwerking met installateurs en de regie op directieleveringen. Ook in een operationeel ziekenhuis waarbij veiligheid voorop staat. Onze meerwaarde hebben we al mogen bewijzen voor opdrachtgevers zoals het Maxima Medisch Centrum, Centraal Militair Hospitaal en Radboudumc.

Onze projecten voor de zorg

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB