3 april 2024

Uitbreiding Moonen Packaging Weert

In opdracht van HVBM Vastgoed zijn wij gestart met de uitbreiding van het pand van Granite REIT in Weert. Zij verhuren dit pand aan Moonen Packaging dat hiermee kan uitbreiden met zo’n 4.800 m2.

20201012 Moonen Weert HVBM Vastgoed Spotcompanion 0336 [Desktop Resolutie]

Een extra stap voor extra capaciteit

Eerder bouwden wij al het warehouse waarin Moonen Packaging is gehuisvest. Net als dat pand, is ook de uitbreiding CO2 neutraal waarmee het helemaal aansluit bij de duurzame visie van zowel Moonen als Granite REIT en HVBM Vastgoed. 

Het gebouw is ontworpen door Quadrant4 en wij werken hier samen aan met Van Hees Elektrotechniek & ICT, Van Hout adviseurs en installateurs, Altebra Sprinklertechniek, Gubbels Bedrijven en Installatiebedrijf Bierings B.V. 

 

Dit bouwden wij eerder voor Moonen in Weert

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB