6 maart 2024

Onderhoudspartner Tilburg University

Heerkens van Bavel is geselecteerd als onderhoudspartner van Tilburg University. Dat betekent dat wij tot en met september van 2024 ingeschakeld worden voor alle voorkomende werken aan het vastgoed op de gehele universiteitscampus. Gebouwen waarmee wij bovendien erg goed bekend zijn; een groot aantal is door ons bouwbedrijf gebouwd.   

Het onderhoudscontract gaat over gepland herstel- en onderhoudswerk, maar ook onderhoud bij calamiteiten en bouwkundige storingen. Denk aan het oplossen van lekkages en verzorgen van timmer- en stukadoorswerk; bij schade aan een pui tot aan een knellende deur. Wij zijn erg trots op deze mooie overeenkomst, bijna letterlijk in onze voortuin. Want vanuit ons hoofdkantoor kunnen wij een groot deel van de campusgebouwen zien. 

TU 2B

Campus Tilburg University

Tilburg University heeft een groene, compacte campus in een bosrijke omgeving. Vrijwel alle activiteiten zijn hier geconcentreerd. De campus heeft een moderne bibliotheek met een state-of-the-art studie- en werkomgeving. Verspreid over de campus zijn er ook cybercafés, e-learning centers en moderne individuele en groepswerkplekken. De universiteit is bijzonder trots op hun duurzaam gerenoveerde Cobbenhagengebouw uit 1962, een Rijksmonument. 

Meer over Service & Onderhoud

MEER PROJECTEN VAN SERVICE EN ONDERHOUD

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB