VERBOUWEN IN DE BINNENSTAD

VERBOUWEN IN DE BINNENSTAD

Walco is een actieve vastgoedonderneming, gespecialiseerd in de exploitatie van retailvastgoed in kernwinkelgebieden van grotere steden. Walco exploiteert haar winkelpanden waar mogelijk in combinatie met appartementen. Voor Walco voert Heerkens van Bavel al sinds jaar en dag verbouwingen uit. 

Al bijna tien jaar zwaait Michel van der Gaag de scepter als directeur van Walco BV. Maar de samenwerking van dit familievastgoedbedrijf en Heerkens van Bavel gaat nog veel verder terug. “Heerkens van Bavel is al decennia lang de huisaannemer van Walco”, vertelt Van der Gaag.

Project
Diverse verbouwingen
Locatie
Diverse binnensteden
Opdrachtgever
Walco BV
soort
Verbouw & renovatie
20200306 1546131 450X380

Leefbaar en levendig

Walco is een familievastgoedbedrijf dat wordt gerund door Lorraine Kelder en Michel van der Gaag. De portefeuille bestaat uit A1 winkelvastgoed in (historische) binnensteden. Voornamelijk in het zuiden van het land, maar ook in Den Haag, Arnhem en Nijmegen. Bij veel winkelpanden heeft Walco in de loop der jaren appartementen in de leegstaande verdiepingen gerealiseerd. Van der Gaag licht toe: “Doordat mensen wonen in de binnenstad, blijft de binnenstad levendig en leefbaar.”

Wederzijds vertrouwen
Hoe Walco samen met Heerkens van Bavel invulling geeft aan wonen in de binnenstad? Die lijst is lang: Verbouwing van het winkelpandencomplex Heuvelstraat 105, in de Langestraat, en de Korte Tuinstraat in Tilburg, de realisatie van drie appartementen boven een winkel in Arnhem, de renovatie van appartementen in Nijmegen en in Venlo en vele kleinere onderhoudsklussen; zowel in winkelpanden als in appartementen. En dit zijn vast niet alle projecten. Dat heeft volgens Van der Gaag vooral te maken met het wederzijds vertrouwen. “Door de lange samenwerking kennen we elkaars belangen en daardoor werken we efficiënt naar het gewenste resultaat.” 

Van der Gaag vindt de mensen van Heerkens van Bavel betrouwbaar en op een prettige manier voorspelbaar. “Daarmee bedoel ik dat afspraak écht afspraak is, en dus geen loze belofte. Maar ook dat ze het eerlijk aangeven wanneer iets níet kan. Dus als je waarde hecht aan hoge kwaliteit en waar voor je geld wilt, dan is Heerkens van Bavel Bouw als partner zeker aan te bevelen”, aldus de directeur. 

Lees meer over Verbouw & Renovatie

MEER PROJECTEN VAN VERBOUW & RENOVATIE

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB