5 juli 2023

Verbouwing bunkers Verbeeten Instituut

Verbeeten Den Bosch 1

Verbouwing bunkers Verbeeten Instituut

Instituut Verbeeten levert al zeventig jaar zorg op het gebied van radiotherapie en nucleaire geneeskunde. Om een nog betere invulling te geven aan hun missie ‘waardegedreven zorg’ hebben zij voor alle locaties nieuwe bestralingstoestellen aangeschaft. Op de locatie in Den Bosch hebben wij daarvoor twee bunkers (de ruimten waar de bestralingstoestellen in staan) mogen verbouwen.

Vanuit Heerkens van Bavel hebben wij met een aantal vertrouwde partners deze verbouwing verzorgd met onder andere:

  • nieuwe sparingen in vloer
  • nieuwe plafonds
  • aanpassen interieur
  • uitvoeren schilderwerk
  • aanpassen vloer 

Omdat deze locatie een tijd buiten bedrijf was, hebben we deze periode slim gebruikt voor onderhoud van de wachtruimten en het dak, het creëren van een extra kantoorruimte, het realiseren van een  nieuwe vloer voor de hellingbaan bij de hoofdingang en een nieuwe zonnewering voor de kantine.

We zijn er trots op dat we hiermee ons bescheiden steentje hebben kunnen bijdragen aan behandeling en comfort van de patiënten van Verbeeten Den Bosch.

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB