16 mei 2024

Algemeen Klinisch Laboratorium Elkerliek ziekenhuis

Oplevering fase 1

Voor het Elkerliek Ziekenhuis hebben we fase 1 van het Algemeen Klinisch Laboratorium (AKL) succesvol opgeleverd. Dit markeert het begin van een ambitieuze verbouwing die het AKL zal transformeren en moderniseren. Projectleider Jacky Leijten en uitvoerder Wesley van Mook gaan ook de komende fasen aanpakken.

Lab 5

Zorgvuldige planning, minimale overlast

Het project bestaat uit in totaal acht fasen van renovatie, waarbij het AKL continu operationeel blijft, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit brengt unieke uitdagingen met zich mee, maar dankzij onze aanpak in goed doordachte fases, zorgen wij dat risico's en overlast tot een minimum beperkt blijven. Door de zorgvuldige planning en nauwgezette afstemming tussen alle betrokken partijen wordt de continuïteit van zorg gewaarborgd tijdens deze ingrijpende verbouwing. 

In de komende fases van het project krijgt het AKL nieuwe vloeren, plafonds, apparatuur, installaties, schilderwerk en een volledig nieuwe inrichting. Dit alles met als doel om begin 2025 een volledig gemoderniseerd laboratorium op te leveren.

MEER PROJECTEN VERBOUW EN RENOVATIE

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB