10 juli 2023

Bouw Drie Eiken Ekerschot van start

EKERSCHOT 32293 Ext 01 [Desktop Resolutie]

Feestelijk moment

Op maandagavond 10 juli hebben Wethouder Joep van de Ven, Armand Cieters namens Woonstichting ‘thuis en Toin Meeuwsen namens Heerkens van Bavel Bouw samen met Kees en Marlies van Laarhoven van Ontwikkelingsmaatschappij De Bochten de start van de bouw van de appartementen Drie Eiken gemarkeerd. Dat deden zij door het bouwbord op de nieuwbouwlocatie Ekerschot Noord feestelijk te onthullen. 

Op het bouwbord is naast een grote impressie van het nieuwbouwproject duidelijk de boodschap te lezen: “Wij gaan van start”. Het gaat daarbij om de start bouw van de 28 koop- en 24 huurappartementen met de naam Drie Eiken. Woonstichting ‘thuis is de toekomstig eigenaar van de 24 sociale huurappartementen in het meest zuidelijke gelegen gebouw. Deze woningen zijn de eerste huurwoningen binnen de gemeente Oirschot voor de woonstichting. 

EKERSCHOT 32293 Ext 02 [Desktop Resolutie]

Voorbereidingen gestart
Van de 28 koopappartementen, verdeeld over twee gebouwen, is inmiddels de helft verkocht. Oorspronkelijk was het de bedoeling om te starten met de bouw bij 70% voorverkoop. Maar de projectpartners vinden het erg belangrijk om dit moment naar voren te halen en daarmee de toekomstige bewoners meer zekerheid te geven over het bouwproces en het beoogde oplevermoment. De voorbereiding op de start bouw is in volle gang en Heerkens van Bavel Bouw start na de bouwvakvakantie met de realisatie van alle appartementen van project Drie Eiken.

Nog enkele appartementen vrij
Er zijn op dit moment nog appartementen in diverse prijsklassen beschikbaar maar naar verwachting zal de start van de bouw snel zorgen voor een voortvarende (uit)verkoop van het project. Geïnteresseerden kunnen meer informatie opvragen via de projectwebsite www.drieiken.nl of direct contact opnemen met Lelieveld makelaars in Oirschot en Kin makelaars in Tilburg of Geldrop. 

Bekijk de projectsite

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB