2 januari 2024

Dennis Krol versterkt directie Heerkens van Bavel Bouw

Per 1 januari 2024 versterkt Dennis Krol de directie van Heerkens van Bavel Bouw. Dennis heeft ruim 13 jaar bij Cordeel Nederland in Zwijndrecht gewerkt; de laatste vier jaar in de functie van Technisch Directeur. Samen met Peter Kamermans vormt Dennis vanaf 2024 de tweehoofdige directie van ons bouwbedrijf. Daarnaast blijft Peter actief als directievoorzitter van de Berghege Heerkens bouwgroep.

In het komende jaar gaan onze medewerkers en samenwerkingspartners Dennis vast en zeker tegenkomen. Wij zijn ervan overtuigd hiermee een goede stap te hebben gezet richting een mooie stabiele toekomst voor ons bedrijf en kijken uit naar de samenwerking met Dennis.

Wij wensen iedereen een mooi succesvol en vooral gezond 2024!

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB