27 oktober 2023

Akkerlanen fase 2 van start

Tijdcapsule

Op woensdag 25 oktober vierden wij met de kopers in Akkerlanen Waalwijk de start bouw van cluster B en C. In totaal gaat dat om 48 woningen. Om dit te symboliseren hebben aan de bewoners gevraagd iets mee te brengen om een tijdcapsule mee te vullen. Brieven, kranten en andere kleine voorwerpen gingen in een schatkistje. In een tijdcapsule die de tand des tijds kan doorstaan, zijn deze spullen daarna ingegraven door de ontwikkelaar Waalborgh Bouwontwikkeling VOF, de aannemer Heerkens van Bavel Bouw en de wethouder van Gemeente Waalwijk de heer Ad de Jong. 

18 Twee Onder Een Kap Woningen [Desktop Resolutie]

Water en groen

Een nieuwe woonwijk met veel ruimte voor water en groen. Dat is Akkerlanen, een plan voor 210 woningen aan de oostkant van Waalwijk, met twee-onder-een-kapwoningen, rijtjeswoningen, patiowoningen, semi-bungalows en enkele kleine stadsvilla’s met appartementen. Maar er is ook ruimte voor de bouw van vrijstaande woningen voor particulieren. 

De tweede fase bestaat onder andere uit: 
•    18 twee-onder-één-kap woningen
•    22 midden- en hoekwoningen
•    8 semibungalows 

Meer over Akkerlanen

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB