COOLBLUE DEVENTER

Nieuwe thuisbezorglocatie voor Coolblue

De nieuwe thuisbezorglocatie in Deventer van Coolblue ligt naast de Jumbo City Hub die Heerkens van Bavel Bouw eerder in 2021 heeft gebouwd. Het heeft een oppervlakte van 3.100 m2 kantoor- en bedrijfsruimte met 125 parkeerplaatsen.

De nieuwbouw voldoet aan de criteria voor BREEAM Very Good. Ook is het pand natuurinclusief ontworpen en gerealiseerd. Het dak van het gebouw is volledig voorzien van zonnepanelen en past helemaal binnen de duurzaam ambities van Bedrijvenpark A1 Deventer.

Project
Coolblue thuisbezorglocatie
Locatie
Deventer
Opdrachtgever
HVBM Vastgoed
soort
Distributiecentrum
grootte
3.100 m2
Coolbluech Presentatie 3 [Desktop Resolutie]

Online retail

Coolblue is in het kort het verhaal van drie studenten die in 1999 hun wilde plannen omzetten in realiteit en MP3- spelers online gingen verkopen. Dit liep zo goed dat zij hun studie afkapten om zich volledig op online retail te richten. Inmiddels is Coolblue uitgegroeid tot tweede webwinkel van Nederland.

Het bedrijf is actief in Nederland, België en Duitsland en heeft zeventien fysieke winkels. Binnenkort komt hier een Last Mile distributiecentrum bij.

Coolbluech Presentatie 6 [Desktop Resolutie]

Last Mile Delivery

HVBM Vastgoed en Coolblue hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor dit nieuwe distributiecentrum op Bedrijvenpark A1 in Deventer.

Last Mile Delivery is de laatste fase van het bezorgen van online bestelde producten bij de consument thuis. Zodra de bestelling van het depot of hub vertrekt tot aan de levering bij de eindklant noemen we dit Last Mile Delivery. Het gebouw wordt door Coolblue gebruikt als thuisbezorglocatie voor haar klanten in Oost Nederland.

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB