KRONEHOEF EINDHOVEN

Binnenstedelijke ontwikkeling Kronehoef

In opdracht van Kronehoef BV en OMEGA projectontwikkeling BV is dit project ontwikkeld naar het ontwerp van Pauwert Architectuur. Wij realiseerden de 6 rijwoningen en 59 appartementen met een half verdiepte parkeeroplossing onder het appartementengebouw met een EPC van 0,26 en FSC-label.

Project
Kronehoef
Locatie
Eindhoven
Opdrachtgever
Kronehoef BV / OMEGA Projectontwikkeling BV
Architect
Pauwert Architectuur Eindhoven
soort
Nieuwbouw
Kronehoef 3 [Desktop Resolutie]

Uitdagend project

Na ontvangst van de vergunningen zijn de bestaande school en de bestaande boerderij gesloopt. Voor we konden starten met de nieuwbouw moest er archeologisch onderzoek en een bodemsanering worden uitgevoerd. We bouwden op een inbreidingslocatie hetgeen een logistieke uitdaging op wijkniveau en locatieniveau met zich meebracht. Uiteraard had de daarbij behorende buurt- en bewonerscommunicatie daarbij een hoge prioriteit.

De nieuwbouw nam ongeveer 14 maanden in beslag. De doelstelling  om dit mooie project eind 2021 op te leveren, hebben we daarmee waar kunnen maken.

MEER WOONPROJECTEN

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers √©n met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB