NIEUWBOUWWIJK BERK&HOUT

Drie nieuwe boerenerven

Aan de zuidrand van Udenhout gaat Heerkens van Bavel in opdracht van Triborgh Gebiedsontwikkeling de nieuwe wijk Berk&Hout realiseren. Gelegen in het prettige dorp Udenhout met vele faciliteiten zoals winkels, scholen en restaurants binnen handbereik. 

Berk&Hout wordt een bijzondere plek met in totaal zo'n 70 woningen verdeeld over drie nieuwe boerenerven. Hier ervaar je het gevoel van buitenleven én het gevoel van een buurtschap. Elk buurtschap bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. De woningen bevinden zich verdeeld over deze gebouwen.

Project
Berk&Hout
Locatie
Udenhout
Opdrachtgever
Triborgh Gebiedsontwikkeling
Architect
LA | Architecten
soort
Nieuwbouwwoningen

Gasloos en toekomstbestendig

De woningen in plan Berk&Hout zijn toekomstbestendig. Ze worden gasloos uitgevoerd en voorzien van een warmtepomp voor verwarming en warmwateropwekking met de mogelijkheid tot koeling. Daarnaast worden op alle daken van de woningen zonnepanelen aangebracht voor de opwekking van energie.

Binnen voelt het overal comfortabel aan dankzij de vloerverwarming óf koeling. Dat is niet alleen aangenaam, het bespaart ook energie. In nieuwbouwwoningen ligt het energieverbruik sowieso al aanmerkelijk lager dan in bestaande bouw. De optimale isolatie, HR++ beglazing, vloerverwarming en het gebruik van duurzame materialen zorgen voor nog lagere kosten in onderhoud en energie. En dat is ook nog eens goed voor het milieu.

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB