JULIA'S PARK DEN HAAG

Wonen op je eigen landgoed

Wonen op je eigen landgoed. Dit is een droom die voor enkelen is uitgekomen in Julia's Park. Heerkens van Bavel Bouw heeft de Prinses Julianakazerne aan de Thérèse Schwartzestraat in Den Haag getransformeerd tot een uniek en exclusief wooncomplex.

In deze voormalige kazerne zijn 43 zeer exclusieve woningen gerealiseerd. Riante herenhuizen, appartementen, penthouses, een fenomenale lof en een unieke residentiewoning. 

Project
Julia's Park
Locatie
Den Haag
soort
Transformatie
grootte
43 exclusieve woningen
DSC 0358 (2) [Desktop Resolutie]

Historie en eigentijds comfort

Aan verrassende wendingen en onverwachte obstakels is geen gebrek geweest bij dit project. De constructieve haalbaarheid, het inpassen van de installaties en het managen van en voldoen aan alle wensen van de individuele kopers waren een grote uitdaging. Ook de leeftijd van het pand bracht bepaalde beperkingen met zich mee. Het bijzondere aan dit wooncomplex is de naadloze integratie van historie en eigentijds comfort. Kortom: een bijzonder uitdagend, maar tegelijk bijzonder mooi project.

Zo mooi is Julia's Park

In deze video is de afbouw te zien van dit mooie project met 43 zeer exclusieve woningen in Den Haag. 

MEER WOONPROJECTEN

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB