NIEUW CENTRUM ART GGZ BREBURG

Nieuwbouw ART kliniek

In opdracht van de GGz Breburg bouwden we een nieuw centrum ART in Etten-Leur. Het project betreft naast de realisatie van een ART kliniek ook de nieuwbouw van een woongebouw.  ART staat voor Active Recovery Triad. Het betekent dat er met de cliënt, naasten en professionals in een drie-eenheid (een triade) gewerkt wordt aan herstel.

Project
Nieuw centrum ART
Locatie
Etten-Leur
Opdrachtgever
GGz Breburg
Architect
Quadrant Architecten
soort
Nieuwbouw

26 studio's

In totaal omvatte het werk 26 studio's met gezamenlijke woonkamers, ondersteunende voorzieningen en een kantoor van twee bouwlagen. In het naastgelegen woongebouw komen 12 appartementen, waar mensen zelfstandiger wonen. Het ontwerp is van Quadrant Architecten BNA.

In maart 2022 is de start bouw officieel gemarkeerd door het symbolisch slaan van een houten piket. De oplevering vond plaats op 9 februari 2023. 

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB