Nieuwe locatie 
voor P&M Express

P&M Express

In opdracht van HVBM Vastgoed bouwt Heerkens van Bavel een nieuw bedrijfspand voor P&M Express, aan de Zevenheuvelenweg, op het bedrijventerrein Kraaiven te Tilburg. Het pand is ontworpen door Studio Puur uit Breda.

Transportbedrijf P&M Express is een veelzijdige logistieke dienstverlener gespecialiseerd in internationaal sneltransport, adhoc koeriersritten en nationaal en Internationaal wegtransport.

De nieuwe huisvesting voor P&M Express bestaat uit circa 2.810 m² kantoor- en bedrijfsruimte met laadkuil en een beveiligde truckparking ter grootte van circa 10.800 m². Zoals het huidige pand zal ook de nieuwe bedrijfslocatie volgens de huidige TAPA FSR-A normering gecertificeerd gaan worden. De Tapa certificering heeft als doel om het risico op ladingverlies zover mogelijk te verkleinen.

P&M Express is momenteel gevestigd aan de Posthoornstraat, eveneens op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. Zodra P&M Express haar intrek heeft genomen in het nieuwe bedrijfspand zal de huidige locatie van P&M Express gesloopt worden om vervolgens plaats te maken voor de realisatie van de tweede fase van het nieuwe distributiecentrum DC de Kroon. Met de bouw van de eerste fase van de nieuwbouwontwikkeling voor DC de Kroon is onlangs gestart op het naastgelegen kavel.

Storten bedrijfsvloer

Staalconstructie

Grondwerkzaamheden

Meer weten over dit project?

ARIE ROMERS

Werkvoorbereider

"Een project in fases, een mooie uitdaging."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
Bedrijfshuisvesting