Moonen Packaging

Moonen Packaging heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met HVBM Vastgoed en Beleggingsmaatschappij Bruil voor een nieuw te bouwen warehouse met hoofdkantoor op bedrijventerrein De Kempen in Weert. Het ontwerp van Quadrant4 houdt rekening met de groeiambitie van Moonen Packaging en voorziet in een toekomstige uitbreiding met zo'n 4.305 m2 magazijnruimte. Het nieuwe pand is CO2 neutraal en sluit daarom ook naadloos aan bij de duurzame missie en visie van Moonen Packaging.

De ‘built to suit’ nieuwbouwontwikkeling betreft 1.761 m² kantoorruimte , 18.933 m² magazijnruimte en 1.443 m² mezzanine op een kavel ter grootte van 39.290 m². Het duurzame en gasloze gebouw is door HVBM Vastgoed ontwikkeld en is gerealiseerd door Heerkens van Bavel Bouw volgens de laatste standaard in logistiek vastgoed. HVBM Vastgoed en Moonen Packaging hebben gestreefd naar een gebouw dat voldoet aan de BREEAM-standaard ‘Excellent’.

Liefde voor de natuur

Gé Moonen, directeur Moonen Packaging: 

"In Europa zijn we koploper in composteerbare verpakkingen op basis van hernieuwbare grondstoffen. We zijn er trots dat we één van de groenste bedrijven in Nederland zijn en winnaar van de 3e Lean & Green Star in duurzame logistiek. Ons huidige pand bood onvoldoende ruimte voor onze duurzame ambities. We willen groeien, maar met liefde voor de planeet. Het nieuwe pand op De Kempen in Weert is niet alleen groter, maar vooral ook groener. Het pand heeft zonnepanelen en is volledig CO2 neutraal.”

                   Hoogste punt

Storten vloer

Meer weten over dit project?

ROB KOUWENBERG

Senior werkvoorbereider

"Een mooi project dat is aangepakt met liefde voor onze planeet."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijfshuisvesting