Een modern en duurzaam
distributiecentrum

DC de Kroon

Heerkens van Bavel Bouw is in opdracht van HVBM Vastgoed een distributiecentrum ter grootte van circa 45.000 m² in Tilburg op bedrijventerrein Kraaiven aan het bouwen, naar ontwerp van Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam. Decathlon wordt de huurder.

Het distributiecentrum wordt gebouwd in twee fases. De eerste fase bestaat uit twee units met een totale oppervlakte van 31.716 m² kantoor-, mezzanine en magazijnruimte. Dit gedeelte wordt medio mei 2020 opgeleverd. De tweede fase van het DC omvat 13.197 m² kantoor- en magazijnruimte en wordt aansluitend gerealiseerd en in gebruik genomen.


BREEAM Excellent

Het hoogwaardige en duurzame gebouw wordt gerealiseerd volgens de laatste standaard in logistiek vastgoed. HVBM heeft dan ook plannen om op de kavel een hoogwaardig en duurzaam ‘all electric’ distributiecentrum te realiseren. Er wordt gestreefd naar een gebouw dat voldoet aan de BREEAM-standaard ‘Excellent’.

Hoogste punt

TIJDENS DE BOUW

Meer weten over dit project?

ALPHONS DAELMAN

Hoofduitvoerder

"Een duurzaam distributiecentrum volgens BREEAM standaard- Excellent".

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijfshuisvesting