DC de Kroon

In opdracht van HVBM Vastgoed heeft Heerkens van Bavel Bouw, op bedrijventerrein Kraaiven te Tilburg, de eerste fase van het distributiecentrum voor Decathlon afgerond. Dit naar een ontwerp van Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam.

Deze eerste fase bestond uit twee units met een totale oppervlakte van 31.716 m² kantoor-, mezzanine en magazijnruimte. Inmiddels zijn wij gestart met de 2e fase van het distributiecentrum, bestaande uit 13.197 m² kantoor- en magazijnruimte. Dit zal aansluitend in gebruik worden genomen.

Decathlon heeft deze stap genomen, vanwege een explosieve groei van zijn winkels en verkopen in Nederland. Met drie winkels in Nederland in 2012 naar 20 winkels rond half november 2020.

Ook de tweede fase vordert gestaag

BREEAM Excellent

Het hoogwaardige en duurzame gebouw wordt door Heerkens van Bavel gerealiseerd volgens de laatste standaard in logistiek vastgoed. HVBM Vastgoed en Decathlon streven naar een gebouw dat voldoet aan de BREEAM-standaard ‘Excellent’.   

Hoogste punt

TIJDENS DE BOUW

Meer weten over dit project?

ALPHONS DAELMAN

Hoofduitvoerder

"Een duurzaam distributiecentrum volgens BREEAM standaard- Excellent".

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijfshuisvesting