DC de Kroon

In opdracht van HVBM Vastgoed heeft Heerkens van Bavel Bouw, op bedrijventerrein Kraaiven te Tilburg, ook de tweede fase van het distributiecentrum voor Decathlon afgerond. Dit naar een ontwerp van Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam.

Deze eerste fase bestond uit twee units met een totale oppervlakte van 31.716 m² kantoor-, mezzanine en magazijnruimte. De tweede 2e fase van het distributiecentrum, bestaat uit 13.197 m² kantoor- en magazijnruimte. Dit is aansluitend in gebruik genomen.

Decathlon heeft deze stap genomen, vanwege een explosieve groei van zijn winkels en verkopen in Nederland. Met drie winkels in Nederland in 2012 naar 20 winkels in 2020.

Fase 2 gereed

Ook de tweede fase van het nieuwe logistieke centrum voor Decathlon is opgeleverd. Eerder dit jaar werd de eerste fase opgeleverd. Het distributiecentrum wordt door Decathlon in gebruik genomen voor de bevoorrading van de Nederlandse winkels en voor haar e-commerce activiteiten. 


Fase 2 vordert gestaag

Fase 2 loopt gesmeerd. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de gevelbeplating en is men zelfs al gestart met de terreinbestrating. Binnen is de wapening voor de bedrijfsvloer aangebracht en is inmiddels de betonvloer gestort en gevlinderd. Uniek is hier het aanbrengen van kleurstof aan het vloerveld, zodat de vloer een donkere kleur krijgt.

Contouren  fase 2 zijn zichtbaar

Fase 1 is gereed

BREEAM Excellent

Het hoogwaardige en duurzame gebouw wordt door Heerkens van Bavel gerealiseerd volgens de laatste standaard in logistiek vastgoed. HVBM Vastgoed en Decathlon streven naar een gebouw dat voldoet aan de BREEAM-standaard ‘Excellent’.   

Hoogste punt

TIJDENS DE BOUW

Meer weten over dit project?

ALPHONS DAELMAN

Hoofduitvoerder

"Een duurzaam distributiecentrum volgens BREEAM standaard- Excellent".

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijfshuisvesting