Uitbreiding voor Fixami naar 16.000 m2

Fixami is in 2009 opgericht door twee jonge ondernemers en inmiddels uitgegroeid tot een grote e-commerce speler op de markt voor professionele elektrische gereedschappen in Europa.

Gereedschapcentrum is en blijft de Nederlandse merknaam van de webshop (onderdeel van de bv HBL Online). In België, Frankrijk, Spanje en sinds kort ook Italië is de naam gewijzigd in Fixami. Onder die overkoepelende naam wordt nu de Europese expansie doorgezet. “Het doel is een groot deel daarvan te veroveren, want er is op de online-markt nog heel veel te winnen.” En het gaat goed met Fixami; onlangs is 7.000 m2 magazijnruimte in gebruik genomen in DC Kraaiven in Tilburg en inmiddels heeft Heerkens van Bavel Bouw opdracht gekregen van HVBM Vastgoed, voor de realisatie van nog eens ca. 9.000 m2, naar een ontwerp van Quadrant4.

De uitbreiding bestaat uit:

6.133 m2 magazijn
1.290 m2 kantoor
1.480 m2 mezzanine


32.000 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte

Na realisatie van deze uitbreiding bestaat het distributiecentrum uit ruim 32.000 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte. Andere huurders in dit complex zijn Crane World Wide en Iron Mountain.

Wij zijn inmiddels met de werkzaamheden gestart en er wordt gestreefd naar oplevering, medio 2021.


Wessel Oomen

Werkvoorbereider

"Een indrukwekkende realisatie van deze uitbreiding".

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijven & industrie