MRI ruimte

ETZ TweeSteden Tilburg

De afdeling Service en Onderhoud heeft weer een uitdagende klus geklaard met een schitterend resultaat.

De realisatie van een nieuwe MRI ruimte in het ETZ Tweesteden ziekenhuis te Tilburg. Een prachtige ruimte die modern is en groot en klaar voor de toekomst. Daarnaast zijn nieuwe kleedruimtes, toiletten, wachtruimtes en een behandelruimte gerealiseerd.

Een nieuwe MRI scanner heeft hier zijn plaats gevonden. Een scanner met meer comfort voor de patiënt en haarscherpe beelden.


Magnetic Resonance Imaging

Een MRI-scanner (Magnetic Resonance Imaging) is een hele sterke magneet. Het deel van het lichaam dat wordt onderzocht, ligt tijdens het onderzoek in het midden van de magneet (in de vorm van een tunnel). Op een MRI-scan ziet en beoordeelt de radioloog afwijkingen in de pezen, spieren, hersenweefsel, kraakbeen, tussenwervelschijven, organen en bloedvaten.

Het was terecht een uitdagende klus, want de verbouwing vond plaats op een afdeling die operationeel diende te blijven, met zo min mogelijk overlast voor patiënten, artsen en verpleegkundigen.


Meer weten over dit project?

JACKY LEYTEN

Uitvoerder

"een uitdagende klus op een operationele afdeling succesvol uitgevoerd".

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
service & onderhoud