Uitbreiding Decathlon
DC de Kroon

In opdracht van HVBM Vastgoed heeft Heerkens van Bavel Bouw op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg ook de tweede fase van het distributiecentrum voor Decathlon afgerond. Dit naar een ontwerp van Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam.

Deze eerste fase bestond uit twee units met een totale oppervlakte van 31.716 m² kantoor-, mezzanine en magazijnruimte. De tweede 2e fase van het distributiecentrum is 13.197 m² met kantoor- en magazijnruimte. Dit nieuwe deel is aansluitend in gebruik genomen.

Decathlon heeft deze stap genomen, vanwege een explosieve groei van hun winkels en verkopen in Nederland. Van drie winkels in Nederland in 2012 naar 20 winkels in 2020.

Fase 2 gereed

Ook de tweede fase van het nieuwe logistieke centrum voor Decathlon is opgeleverd. Eerder dit jaar werd de eerste fase opgeleverd. Het distributiecentrum wordt door Decathlon in gebruik genomen voor de bevoorrading van de Nederlandse winkels en voor haar e-commerce activiteiten. 


Fase 2 vordert gestaag

Contouren  fase 2 zijn zichtbaar

Fase 1 is gereed

BREEAM Excellent

Het hoogwaardige en duurzame gebouw wordt door Heerkens van Bavel gerealiseerd volgens de laatste standaard in logistiek vastgoed. HVBM Vastgoed en Decathlon streven naar een gebouw dat voldoet aan de BREEAM-standaard ‘Excellent’.   

Hoogste punt

TIJDENS DE BOUW

Meer weten over dit project?

ALPHONS DAELMAN

Hoofduitvoerder

"Een duurzaam distributiecentrum volgens BREEAM-standaard Excellent."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijfshuisvesting