Transformatie
met en voor zorg

Boeijend Huys

In januari 2019 is Heerkens van Bevel Bouw BV gestart met een transformatie van een prachtige karakteristieke villa aan de Bosscheweg in Berkel-Enschot, in opdracht van ontwikkelaar SorgHuys Investment NV. Door KdV Architectuur uit Eindhoven is een ontwerp gemaakt om deze villa te transformeren tot een particuliere zorgvilla met 22 woonappartementen en diverse facilitaire ruimten.

Boeijend Huys is een kleinschalige woon- en zorgvoorziening voor mensen met geheugenproblematiek, zoals dementie. Er wordt ook dag begeleiding aangeboden voor ouderen met geheugenproblematiek, eventueel in combinatie van thuiszorg en –begeleiding.

In de bestaande villa worden gemeenschappelijke woonkamers en een keuken gerealiseerd. Daarnaast ook vier wooneenheden op de eerste verdieping en achttien wooneenheden in een te realiseren vleugel, verdeeld over twee bouwlagen. Deze uitbreiding is ontworpen met respect voor de oorspronkelijke villa. Een transparante gang zal de aanbouw verbinden met de oorspronkelijke villa.

Meer weten over dit project?

WESSEL OOMEN

Werkvoorbereider

"Weer een prachtig transformatie project!"

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
Transformatie