Wij zetten onze deuren open op zondag 23 april

4 april 2023 - Heerkens van Bavel zet op zondag 23 april tussen 13.00 – 17.00 uur haar deuren open! Kom langs en neem een uniek kijkje in ons hoofdkantoor aan de Professor Cobbenhagenlaan 95. In vergaderzaal ‘Heerkens’ is een film te zien over meer dan 100 jaar Heerkens van Bavel; een bijzonder tijdsbeeld van het bouwbedrijf én de ontwikkeling van Tilburg. 

Op de benedenverdieping van ons kantoor is een expositie opgesteld van bekende en minder bekende bouwprojecten van Heerkens van Bavel Bouw. Wandel langs aansprekende projecten die Heerkens van Bavel bouwde door het hele land, in Tilburg en in de wijk De Reit. Een barista schenkt er lekkere koffie bij! Je bent van harte welkom op zondag 23 april!

Cultureel evenement Stichting Straat
Deze open zondag is onderdeel van een evenement van de Stichting Straat . Zij zetten de wijk De Reit tussen 23 maart en 23 april in de hoofdrol. In de Tilburgse wijk De Reit zijn er volop activiteiten, waaronder excursies langs bijzondere gebouwen en natuurwandelingen. Het evenement wordt in het weekend van zaterdag 22 en zondag 23 april afgesloten met een leuk programma op diverse locaties op de Professor Cobbenhagenlaan en bij de Tilburg University. De organisatie is in handen van Stichting Straat.

>> Check hier het volledige programma