Coolblue in Deventer opgeleverd

20 december 2021 - De nieuwe thuisbezorglocatie op Bedrijvenpark A1 in Deventer is klaar en opgeleverd aan Coolblue. De webwinkel gebruikt deze hub als regionale uitvalshaven voor de eigen bezorgdienst.


Het overslagpunt van Coolblue bestaat uit ruim 3.000 vierkante meter kantoor- en bedrijfsruimte met 125 parkeerplaatsen. Het gebouw ligt naast de Jumbo City Hub die Heerkens van Bavel Bouw eerder dit jaar heeft gebouwd voor Jumbo Supermarkten in opdracht van HVBM Vastgoed. Deze hub – en die van Coolblue – zijn beide ontwikkeld door de Tilburgse ontwikkelaar. De opening van de hub is in lijn met de strategie van de webwinkel om de (pakket)bezorging zoveel mogelijk in eigen hand te houden.

Breeam very good
De nieuwbouwontwikkeling voor Coolblue voldoet aan de criteria voor Breeam ‘Very Good’. Ook is het pand natuurinclusief ontworpen en gerealiseerd. Het dak van het gebouw is daarnaast volledig voorzien van zonnepanelen. Daarmee past het gebouw helemaal binnen de duurzame ambities van Bedrijvenpark A1 Deventer.

>>Lees hier meer over de Last Mile DC voor Coolblue