Nieuwe locatie voor P&M Express


17-10-2019

In opdracht van HVBM Vastgoed bouwt Heerkens van Bavel Bouw een nieuw bedrijfspand voor P&M Express. Allround transportbedrijf P&M Express zal medio 2020 haar 30-jarige jubileum vieren in een gloednieuw bedrijfsgebouw aan de Zevenheuvelenweg in Tilburg op bedrijventerrein Kraaiven.

P&M Express is een veelzijdige logistieke dienstverlener gespecialiseerd in International Sneltransport, AdHoc koeriersritten en nationaal en Internationaal wegtransport. Dagelijks zijn ruim 175 trekkende en getrokken eenheden en 100 medewerkers onderweg om goederen naar de juiste bestemming te brengen.

De nieuwe huisvesting voor P&M Express bestaat uit circa 2.758 m² kantoor- en bedrijfsruimte en een beveiligde truckparking ter grootte van circa 12.000 m². Zoals het huidige pand zal ook de nieuwe bedrijfslocatie volgens de huidige TAPA FSR-A normering gecertificeerd gaan worden.

P&M Express is momenteel gevestigd aan de Posthoornstraat, eveneens op bedrijventerrein Kraaiven in Tilburg. Zodra P&M Express haar intrek heeft genomen in het nieuwe bedrijfspand zal de huidige locatie van P&M Express gesloopt worden om vervolgens plaats te maken voor de realisatie van de tweede fase van het nieuwe distributiecentrum voor Decathlon. Met de bouw van de eerste fase van de nieuwbouwontwikkeling voor Decathlon is HVBM Vastgoed onlangs gestart op het naastgelegen kavel.