120 jaar Heerkens van Bavel

2 februari 2022 - Heerkens van Bavel bestaat vandaag 120 jaar! Wat in 1902 door metselaar Jos Heerkens begon als éénmansbedrijf dat vooral onderhoudswerk deed, groeide in de afgelopen 120 jaar uit naar het Heerkens van Bavel Bouw van vandaag. Een modern bedrijf dat inmiddels haar sporen meer dan verdiend heeft; in Tilburg én ver daarbuiten. Alle medewerkers werden vandaag verrast met een ontbijtje én een speciale jubileumkrant

Mensen bepalen het succes

Heerkens van Bavel is een familiebedrijf met gedegen vakmanschap. Dat tot op de dag van vandaag nog steeds zijn stempel weet te drukken op kwalitatief hoogwaardige projecten. Met een schat aan ervaring in uiteenlopende expertises: van nieuwbouw tot renovatie, van service tot groot onderhoud. Sjef en Cees Heerkens weten dat het succes én het werkplezier wordt bepaald door de mensen: “Het is eigenlijk heel simpel. Bouwen moet je leuk vinden.” 

Samen werken aan de toekomst
Directeur Peter Kamermans: “Ik zie toekomst rooskleurig in. Met de Berghege Heerkens bouwgroep profiteren we van de slagkracht van een grotere club, zonder de voordelen van een kleiner familiebedrijf uit het oog te verliezen. Onze gemoedelijke sfeer en open cultuur zijn een groot goed. Want we hebben elkaar hard nodig.  Belangrijk daarbij vind ik de no-nonsens aanpak waarbij het hele team zijn krachten kent en inzet; of je nu werkvoorbereider bent of aan de receptie zit. Samen werken we aan de toekomst, op naar de volgende 120 jaar!”