Specialisatie
Wonen

Duurzaam, energiezuinig en snel bouwen. In een architectuur die opvalt, maar toch past bij de bestaande omgeving. Comfort bieden voor diegenen die er gaan wonen. Tegen een duidelijke en aantrekkelijke prijs. Van woonwijken met een grote diversiteit tot kleinschalige, maar ook luxe, appartementencomplexen. 

De woningbouwactiviteiten van Alphons Coolen Bouw worden sinds 1 januari 2022 georganiseerd vanuit Heerkens van Bavel Bouw. De ontwikkeling op de woningmarkt vraagt om krachtenbundeling om daarmee een antwoord te hebben op de opgave die daar ligt voor de bouw. Deze krachtenbundeling stelt ons in staat om processen beter te managen en beter te kunnen voldoen aan wat de opdrachtgevers van nu van ons vragen. Het realiseren van complexe utilitaire woon-, zorgcomplexen of binnenstedelijke hoogbouw zijn daar voorbeelden van.

MAAK KENNIS MET ONZE ANDERE SPECIALISATIES

Naast het realiseren van projecten in Wonen, zijn wij ook expert op het gebied van Zorg, Onderwijs & Wetenschap, Bedrijven & Industrie, Sport & Leisure, Retail, Transformatie en Service & Onderhoud.