De woningbouwspecialist

Alphons Coolen

EKERSCHOT 32293 Ext 02 [Desktop Resolutie]

Specialisatie Wonen

Duurzaam, energiezuinig en snel bouwen. In een architectuur die opvalt, maar toch past bij de bestaande omgeving. Comfort bieden voor diegenen die er gaan wonen. Tegen een duidelijke en aantrekkelijke prijs. Van woonwijken met een grote diversiteit tot kleinschalige, maar ook luxe, appartementencomplexen. 

De woningbouwactiviteiten van Alphons Coolen Bouw worden sinds 1 januari 2022 georganiseerd vanuit Heerkens van Bavel Bouw. De ontwikkeling op de woningmarkt vraagt om krachtenbundeling om daarmee een antwoord te hebben op de opgave die daar ligt voor de bouw. Deze krachtenbundeling stelt ons in staat om processen beter te managen en beter te kunnen voldoen aan wat de opdrachtgevers van nu van ons vragen. Het realiseren van complexe utilitaire woon-, zorgcomplexen of binnenstedelijke hoogbouw zijn daar voorbeelden van.  

Op onze woningbouwprojecten is daarom nog regelmatig het label van Alphons Coolen. terug te zien. 

Bekijk hier de woonprojecten

De Berghege Heerkens Bouwgroep

Dankzij onze ijzersterke krachtenbundeling met familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen de pijlers onder onze werkwijze. Met 330 medewerkers én met onze opdrachtgevers: Samen maken wij de hoogste bouwambities waar! 

Meer over de bouwgroep
Bussen Hvb En BB