Project Berk&Hout
in Udenhout

Aan de zuidrand van Udenhout gaat Heerkens van Bavel in opdracht van Triborgh de nieuwe wijk Berk&Hout realiseren. Gelegen in het prettige dorp Udenhout met vele faciliteiten zoals winkels, scholen en restaurants binnen handbereik. 


DRIE BOERENERVEN

Berk&Hout wordt een bijzondere plek met in totaal zo'n 70 woningen verdeeld over drie nieuwe boerenerven. Hier ervaar je het gevoel van buitenleven én het gevoel van een buurtschap. Elk buurtschap bestaat uit een hoofdgebouw en meerdere bijgebouwen. De woningen bevinden zich verdeeld over deze gebouwen.

De buurtschappen liggen wat hoger dan het landschap en per buurtschap is er samenhang in architectuur, overgangen, erfafscheidingen en kleur- en materiaalgebruik.


GASLOOS EN TOEKOMSTBESTENDIG

De woningen in plan Berk&Hout zijn toekomstbestendig. Ze worden gasloos uitgevoerd en voorzien van een warmtepomp voor verwarming en warmwateropwekking met de mogelijkheid tot koeling. Daarnaast worden op alle daken van de woningen zonnepanelen aangebracht voor de opwekking van energie.

Binnen voelt het overal comfortabel aan dankzij de vloerverwarming óf koeling. Dat is niet alleen aangenaam, het bespaart ook energie. In nieuwbouwwoningen ligt het energieverbruik sowieso al aanmerkelijk lager dan in bestaande bouw. De optimale isolatie, HR++ beglazing, vloerverwarming en het gebruik van duurzame materialen zorgen voor nog lagere kosten in onderhoud en energie. En dat is ook nog eens goed voor het milieu.

Meer informatie is te vinden op de projectwebsiteMeer weten over dit project?

JOSALYNE VERMEULEN

Kopersbegeleider

"Om kopers een idee te geven van hun mogelijke besparingen op energie, hebben we per woningtype een inschatting laten maken van de maandelijkse elektrakosten."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
wonen