transformatie
tot uniek en chic

Julia's park

Wonen op je eigen landgoed. Dit is een droom die voor enkelen wellicht werkelijkheid wordt. Heerkens van Bavel Bouw heeft de prestigieuze opdracht verworven om de Prinses Julianakazerne aan de Thérèse Schwartzestraat in Den Haag te transformeren tot een uniek en exclusief wooncomplex.

In deze voormalige kazerne worden 43 zeer exclusieve woningen gerealiseerd. Het aanbod varieert van riante herenhuizen, appartementen en penthouses tot een fenomenale loft en een weergaloze residentiewoning. 

43 zeer exclusieve woningen

riante herenhuizen

fenomenale loft

residentiewoning


Het bijzondere aan dit wooncomplex is de naadloze integratie van historie en eigentijds comfort. Zo worden bijvoorbeeld in de achtergevels de openingen van de staldeuren getransformeerd tot grote schuifpuien. Haaks op de gevel komen nieuwe staldeuren naar bestaand voorbeeld die dienen als terrasafscheiding. Boven de staldeuren komen natuurstenen platen zoals vroeger het geval was.

Aan verrassende wendingen en onverwachte obstakels is er geen gebrek bij dit project. De constructieve haalbaarheid, het inpassen van de installaties en het managen en voldoen aan alle wensen van de individuele kopers is een grote uitdaging. Ook de leeftijd van het pand brengt bepaalde beperkingen met zich mee. Kortom, bijzonder uitdagend en daarom bijzonder mooi.

Meer weten over dit project?

PATRICK VAN WANROOIJ

Hoofduitvoerder

"Transformatie van een kazerne tot een uniek en exclusief wooncomplex".

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
transformatie