NIEUWBOUW
DC PLUS DEVENTER

In opdracht van HBC – een samenwerking tussen HVBM Vastgoed en Bruil Bouw Groep – realiseert Heerkens van Bavel het nieuwe, moderne en duurzame vers-distributiecentrum voor de supermarktketen PLUS op A1 Bedrijvenpark West in Deventer. Het wordt een toekomstbestendig vers-distributiecentrum waarmee PLUS een groot deel van Noord- en Oost-Nederland gaat bevoorraden.

Het nieuwe vers-distributiecentrum is ontworpen door Quadrant 4 Architecten uit Oisterwijk en komt op een perceel met een oppervlakte van maar liefst 127.550 m2. Naast het distributiecentrum realiseren wij hierop ook twee lange laadkuilen met in totaal 142 dock posities, een parkeergarage voor personenauto’s met 173 parkeerplaatsen op het dek en 241 plaatsen op het maaiveld. De rest van het perceel voorzien wij van verharding en groene duurzame oplossingen voor de afvoer van hemelwater zoals wadi’s en waterdoorgangen.

BUILT TO SUIT

Het totale oppervlak van het perceel is 127.550 m2. De bebouwing van deze built to suit ontwikkeling is 71.135 m2 die is onderverdeeld in bedrijfsruimte, mezzanine en kantoren.

Perceel: 127.550 m²

Bedrijfsruimte: 59.800 m²

Mezzanine: 6.835 m²

Kantoorruimte: 4.500 m²

De ambitie is om hier een duurzaam gebouw te realiseren dat voldoet aan BREEAM EXCELLENT ****

BOUWRIJP MAKEN
VAN DE BOUWLOCATIE

Tijdens het bouwrijp maken van de bouwlocatie is de grootte van het terrein goed zichtbaar. Op sommige dagen rijden er meer dan 80 vrachtwagens per dag af en aan. Op dit immense terrein lijkt dit wel speelgoed.


Meer weten over dit project?

ROY VAN DE WOUW

Hoofduitvoerder

"Ook voor ons is deze bebouwing met een oppervlakte van ruim 71.000 m² uitzonderlijk groot."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijfshuisvesting