Nieuwbouw
Alex Andersen Aalsmeer

Alex Andersen BV werd in 2005 opgericht. Het transportbedrijf is gevestigd op het terrein van de bloemenveiling in Aalsmeer en gespecialiseerd in het vervoeren van bloemen en planten vanuit de Benelux naar Denemarken en de rest van Scandinavië.

Alex Andersen en HVBM Vastgoed hebben een overeenkomst gesloten voor een nieuw te ontwikkelen bedrijfsruimte GoGreen op bedrijvenpark Green Park Aalsmeer. Een modern, duurzaam bedrijventerrein en ideaal gelegen tussen Schiphol, de Bloemenveiling Aalsmeer en N201.


Feiten en cijfers

Heerkens van Bavel heeft deze nieuwbouw van 12.500 m2 kantoor- en bedrijfsruimte gerealiseerd, naar een ontwerp van Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam.

De kantoren zijn voorzien van VRF systemen voor koelen en verwarmen (lucht/lucht warmtepompen), luchtbehandelingskasten voor ventilatie en een gedeelte vloerverwarming. De bedrijfsruimte heeft lucht/water warmtepompen op het dak en stralingspanelen aan het plafond. Het gehele pand is volgens de richtlijnen van het BREEAM keurmerk ontworpen en heeft geresulteerd in een hooggekwalificeerd, duurzaam gebouw.


Meer weten over dit project?

WILCO DE KROON

Bouwkostendeskundige

"Een meerjarenplan en verduurzaming zijn belangrijke onderdelen van onze aanpak."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijfshuisvesting