Nieuwbouw
Alex Andersen Aalsmeer

De nieuwe bedrijfsruimte op bedrijvenpark Green Park in Aalsmeer is opgeleverd aan Alex Andersen. Bedrijvenpark Green Park is een modern, duurzaam bedrijventerrein en ideaal gelegen tussen Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en de N201.  De  "build to suit" nieuwbouwontwikkeling  bestaat uit 12.500 m2 kantoor en bedrijfsruimte.

Het Deense transportbedrijf is sinds 2006 in Nederland actief. De nieuwe locatie in Aalsmeer draagt bij aan de verdere groei van de activiteiten van Alex Andersen, die voornamelijk bestaan uit het dagelijks transport van bloemen en planten vanuit de Benelux naar Denenmarken en de rest van Scandinavië.


De nieuwbouw ontwikkeling voor Alex Andersen is ontworpen door Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam en voldoet aan de criteria voor BREEAM Very Good.
Feiten en cijfers

Heerkens van Bavel heeft deze nieuwbouw van 12.500 m2 kantoor- en bedrijfsruimte gerealiseerd, naar een ontwerp van Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam.

De kantoren zijn voorzien van VRF systemen voor koelen en verwarmen (lucht/lucht warmtepompen), luchtbehandelingskasten voor ventilatie en een gedeelte vloerverwarming. De bedrijfsruimte heeft lucht/water warmtepompen op het dak en stralingspanelen aan het plafond. Het gehele pand is volgens de richtlijnen van het BREEAM keurmerk ontworpen en heeft geresulteerd in een hooggekwalificeerd, duurzaam gebouw.


Meer weten over dit project?

WILCO DE KROON

Bouwkostendeskundige

"Een meerjarenplan en verduurzaming zijn belangrijke onderdelen van onze aanpak."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijfshuisvesting