Nieuwbouw
Alex Andersen Aalsmeer

Alex Andersen BV werd in 2005 opgericht. Het transportbedrijf is gevestigd op de bloemenveiling in Aalsmeer en gespecialiseerd in het vervoeren van bloemen en planten vanuit de Benelux naar Denemarken en de rest van Scandinavië.

Recentelijk hebben Alex Andersen en HVBM Vastgoed een overeenkomst gesloten voor een nieuw te ontwikkelen bedrijfsruimte op bedrijvenpark Green Park Aalsmeer. Een modern, duurzaam bedrijventerrein en ideaal gelegen tussen Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en de N201.


Feiten en cijfers

Heerkens van Bavel is inmiddels gestart met de nieuwbouw van 12.500 m2 kantoor- en bedrijfsruimte, naar een ontwerp van Dedato ontwerpers en architecten uit Amsterdam.

De kantoren worden voorzien van VRF systemen voor koelen en verwarmen (lucht/lucht warmtepompen), luchtbehandelingskasten voor ventilatie en een gedeelte vloerverwarming. De bedrijfsruimte wordt voorzien van lucht/water warmtepompen op het dak, met stralingspanelen aan het plafond. Het gehele pand is BREEAM ontworpen wat zal resulteren in een hooggekwalificeerd, duurzaam gebouw.


Meer weten over dit project?

WILCO DE KROON

Bouwkostendeskundige

"een meerjarenplan en verduurzaming zijn hier belangrijke onderdelen van".

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijfshuisvesting