Built to suit nieuwbouw
ERIKS Kunststoffen

ERIKS Kunststoffen 

Heerkens van Bavel bouw is er trots op om in opdracht van HVBM Vastgoed, voor ERIKS Kunststoffen een nieuwe bedrijfsruimte te mogen bouwen op bedrijventerrein BT A12 in Ede. ERIKS heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met HVBM Vastgoed.

De nieuwbouw is ontworpen door Janssen Wuts Architecten B.V uit Baarlo en wordt “built to suit” (BREEAM Very Good). De kavelgrootte en het ontwerp van dit state of the art gebouw bieden de mogelijkheid om het gebouw in de toekomst uit te breiden en bieden daarmee groeimogelijkheden voor de divisie Kunststoffen.

De nieuwbouw betreft:

ca. 8.813 m² bedrijfsruimte

ca. 1.178 m² mezzanine

ca. 1.620 m² kantoorruimte

ruim 19.000 m² kavelBedrijventerrein BT A12 in Ede is een modern, duurzaam bedrijventerrein op een centrale locatie in Nederland met een directe aansluiting op de A12 en de A30. Het nieuwe gebouw wordt gerealiseerd op het laatst beschikbare, grote kavel wat op BT A12 is uitgegeven door Gemeente Ede.

ERIKS biedt met meer dan 350 vestigingen, 7.500 werknemers en activiteiten in 18 landen als één van de grootste industriële dienstverleners ter wereld, innovatieve en kostenbesparende oplossingen.

Het object zal medio 2020 door HVBM Vastgoed aan ERIKS worden opgeleverd.

Storten bedrijfsvloer

Staalconstructie

TIJDENS DE BOUW

Meer weten over dit project?

STEVEN BOSSERS

Projectleider

"Wederom een mooi duurzaam project, BREEAM Very Good. ".

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
bedrijfshuisvesting