LAST-MILE DC
VOOR COOLBLUE

Coolblue is in het kort het verhaal van drie studenten die in 1999 hun wilde plannen omzetten in realiteit en MP3- spelers online gingen verkopen. Dit liep zo goed dat zij hun studie afkapten om zich volledig op online retail te richten. Inmiddels is Coolblue uitgegroeid tot tweede webwinkel van Nederland.

Het bedrijf is actief in Nederland, België en Duitsland en heeft zeventien fysieke winkels. Binnenkort komt hier een “last-mile” distributiecentrum bij.


Last Mile Delivery

HVBM Vastgoed en Coolblue hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een nieuw te realiseren distributiecentrum op Bedrijvenpark A1 in Deventer.

Last Mile Delivery is de laatste fase van het bezorgen van online bestelde producten bij de consument thuis. Zodra de bestelling van het depot of hub vertrekt tot aan de levering bij de eindklant noemen we dit Last Mile Delivery. Het gebouw zal door Coolblue gebruikt worden als thuisbezorglocatie voor haar klanten in Oost Nederland.

Heerkens van Bavel is inmiddels gestart met de realisatie van dit distributiecentrum, met een oppervlakte van 3.100 m2 kantoor- en bedrijfsruimte. Bovendien wordt voorzien in 125 parkeerplaatsen. Het voornemen is om het pand eind 2021 op te leveren.


Meer weten over dit project?

MARTY PARIJS

Hoofd productie

"De cultuur van Coolblue; alles voor een glimlach!"

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten retail