Jumbo Hubs

door heel Nederland

Door heel Nederland heeft Heerkens van Bavel Jumbo City Hubs mogen bouwen. HVBM Vastgoed was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze thuisbezorglocaties. De hubs zijn allemaal gesitueerd op centraal gelegen bedrijfslocaties in het land. Onder andere in Deventer, Maastricht airport, Heerenveen, Dordrecht, Zwolle, Eindhoven, Bergen op Zoom en Emmen. Ze hebben allemaal  een vergelijkbare oppervlakte, namelijk zo’n 1.700 m2 kantoor- en bedrijfsruimte en circa 80 parkeerplaatsen.  

Onze opdrachtgever HVBM Vastgoed heeft samen met Jumbo, Dedato Architecten en Cushman & Wakefield voor Jumbo het City Hub concept ontwikkeld. De locaties worden door Jumbo langjarig gehuurd. Jumbo is een Brabants familiebedrijf dat actief is in Nederland en België en telt momenteel zo’n 675 supermarkten. Deze bedrijfsgrootte is ontstaan na overname van onder andere Super de Boer, C1000, La Place en EMTÉ.Online bezorgen

Met de nieuwe thuisbezorghubs speelt Jumbo in op de toenemende vraag naar online boodschappen. Steeds meer klanten, zowel particulier als zakelijk, ontdekken de voordelen van thuisbezorging. Je bestelt je boodschappen via de website of de Jumbo app en de thuisbezorglocaties zorgen voor distributie tot je voordeur.

Online klanten ontvangen dezelfde goede service als zij gewend zijn te ontvangen vanuit de winkels. Om de online bestelde boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent Jumbo op meerdere plekken in Nederland kleinere thuisbezorglocaties. 


Meer weten over dit project?

NIELS DE KIEVIT

Werkvoorbereider

"In opdracht van HVBM Vastgoed hebben wij een hele reeks Jumbo hubs door heel Nederland gerealiseerd; van Emmen tot aan Bergen op Zoom." 

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
retail