Zes Jumbo Hubs

door heel Nederland

Heerkens van Bavel realiseert momenteel zes Jumbo City Hubs door heel Nederland. HVBM Vastgoed is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze thuisbezorglocaties. De City Hubs zijn gesitueerd op centraal gelegen bedrijfslocaties.

De Hubs hebben alle zes dezelfde oppervlakte, namelijk 1.635 m2 kantoor- en bedrijfsruimte en circa 80 parkeerplaatsen.  

Jumbo is een Brabants familiebedrijf dat actief is in Nederland en België en telt momenteel zo’n 675 supermarkten. Dit na overname van onder andere Super de Boer, C1000, La Place en EMTÉ.


Online bezorgen

Met deze nieuwe thuisbezorghub speelt Jumbo in op de toenemende vraag naar online boodschappen. Steeds meer klanten, zowel particulier als zakelijk, ontdekken de voordelen van thuisbezorging. Je bestelt je boodschappen via de website of de Jumbo app en de thuisbezorglocaties zorgen voor distributie tot je voordeur.

Online klanten ontvangen dezelfde goede service als zij gewend zijn te ontvangen vanuit de winkels. Om de online bestelde boodschappen zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen bezorgen, opent Jumbo op meerdere plekken in Nederland kleinere thuisbezorglocaties.

Inmiddels zijn twee locaties opgeleverd. De bedoeling is om vanaf juni 2021 elke maand een Jumbo Hub over te dragen aan de huurder. Er wordt door Heerkens van Bavel hard gewerkt om dit ook daadwerkelijk waar te maken. En het ziet er naar uit dat het lukt.


Meer weten over dit project?

NIELS DE KIEVIT

Werkvoorbereider

"Je bestelt je boodschappen via de website of de Jumbo app en vanuit de thuisbezorglocaties zorgt Jumbo voor distributie tot je voordeur."

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
retail