mensen als team
door samenwerking

Ons management

Het management team van Heerkens van Bavel is een team dat nauw samenwerkt, elkaar aanvult, resultaatgericht is, maar waar ieder zijn eigen rol heeft en doet waarin hij of zij uitblinkt. Dit met als enige doel om “aan het einde van de wedstrijd” samen het beste te scoren.

Wij als managementteam zijn steeds bezig onszelf te verbeteren en wij streven naar een balans tussen productiviteit en positiviteit, ook bij al onze medewerkers. “Resultaatgerichtheid gaat samen met een goede sfeer”. Het team draait op betrouwbaarheid, eigenaarschap, ondernemend, verbindend en klantverwondering. Een gemeenschappelijk belang en dit willen wij naar onze klanten uitdragen.


Peter Kamermans

DIRECTEUR

Als kapitein van het schip de koers bepalen, zodanig dat het bedrijf een financieel solide, gerespecteerde en betrouwbare partner is én blijft voor onze opdrachtgevers in de bouw.

Hannie Beumer

DIRECTIESECRETARESSE

Als directiesecretaresse al bijna 20 jaar de spin in het web op kantoor. Daarnaast verantwoordelijk voor marketing en ondersteuning bij acquisitie.

Wim Mathijsen

MANAGER BOUW & COMMERCIE

Het gezicht naar de markt. Biedt oplossingen voor elke klantvraag en maakt voor de klant het onmogelijke mogelijk.

Marty Parijs

HOOFD PRODUCTIE

De bouwer pur sang. Als handelsmerk de perfecte realisatie van al onze projecten, met oog voor de mens en de klant centraal.

Toine van der Meijs

FINANCIEEL MANAGER

Het financiële geweten met een passie voor het vertalen van “finance and numbers” naar de organisatie en haar stakeholders.

Ronald van Dielen

MANAGER DESIGN & BUILD

De innovator en katalysator. Als specialist in Design & Build de uitdaging in het oplossen van complexe integrale huisvestingsvraagstukken voor onze klanten.

Eef van der Linden

HR MANAGER

Vertrouwenspersoon met hart voor de mens. Zorgt voor groei en ontwikkeling onder het motto “boeien en binden van onze mensen”.

Onze mensen

Bij Heerkens van Bavel Bouw zijn het de mensen waar het echt om gaat. Zij zijn het die de beloftes waarmaken, zij zijn het die als team de opdrachtgever centraal stellen en die elke opdracht opvatten als een uniek project.

Zij zijn het solide fundament onder de vele goede en langdurige relaties die Heerkens van Bavel met opdrachtgevers en architecten heeft opgebouwd.


Ook bij ons werken?

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TALENTKOM WERKEN BIJ HEERKENS VAN BAVEL

Heerkens van Bavel Bouw staat voor kwaliteit en vakmanschap. Daarvoor hebben we vakkundige en betrokken medewerkers nodig.

Onze medewerkers hebben we aantrekkelijke functies te bieden in een bedrijf met open communicatie, een goede werksfeer en fijne collega’s. Bij ons kunt u rekenen op een professionele organisatie waarin we tevens aan uw toekomst werken. Want ook het opleiden van mensen staat hoog in ons vaandel.

Zoek je een baan en heb je interesse in ons bedrijf? Stuur dan je CV met motivatie naar Eef van der Linden, manager HRM.

> VERSTUUR CV