Ons management

Het management team van Heerkens van Bavel is een team dat nauw samenwerkt, elkaar aanvult, resultaatgericht is, maar waar ieder zijn eigen rol heeft en doet waarin hij of zij uitblinkt. Dit met als enige doel om “aan het einde van de wedstrijd” samen het beste te scoren.

Wij als managementteam zijn steeds bezig onszelf te verbeteren en wij streven naar een balans tussen productiviteit en positiviteit, ook bij al onze medewerkers. “Resultaatgerichtheid gaat samen met een goede sfeer”. Het team draait op betrouwbaarheid, eigenaarschap, ondernemend, verbindend en klantverwondering. Een gemeenschappelijk belang en dit willen wij naar onze klanten uitdragen.


Peter Kamermans

DIRECTEUR

Kapitein van het schip die de koers bepaalt. Zodanig dat het bedrijf een financieel solide, gerespecteerde en betrouwbare partner is én blijft voor onze opdrachtgevers in de bouw.

Manon de Kok

DIRECTIESECRETARESSE

Als daadkrachtige steun en toeverlaat van het gehele managementteam -en de directie in het bijzonder- maakt zij iedere dag weer het verschil.

Marty Parijs

HOOFD PRODUCTIE

De bouwer pur sang. Als handelsmerk de perfecte realisatie van al onze projecten, met oog voor de mens en de klant centraal.

Toin Meeuwsen

DIRECTEUR WONEN

Onze specialist en het aanspreekpunt als het gaat om woningbouw. Van ontwikkelen tot realiseren van complexe utilitaire woon-, zorgcomplexen of binnenstedelijke hoogbouw.

Quint Hilhorst

MANAGER ENGINEERING

Het vertalen van de klantwens naar een realiseerbaar project binnen planning en budget is bij hem in goede handen.

Frans van Deursen

MANAGER SERVICE & ONDERHOUD

De drijvende kracht achter een team van allround medewerkers, voor kleine nieuw- en verbouwprojecten en het complete onderhoud van uw pand.

Wim Mathijsen

MANAGER BOUW & COMMERCIE

Het gezicht naar de markt. Biedt oplossingen voor elke klantvraag en maakt voor de klant het onmogelijke mogelijk.

Thomas Lucieer

HR MANAGER

Vertrouwenspersoon met hart voor de mens. Zorgt voor groei en ontwikkeling onder het motto “boeien en binden van onze mensen”.

Toine van der Meijs

FINANCIEEL MANAGER

Het financiële geweten met een passie voor het vertalen van “finance and numbers” naar de organisatie en haar stakeholders.

Onze mensen

Bij Heerkens van Bavel Bouw zijn het de mensen waar het echt om gaat. Zij zijn het die de beloftes waarmaken, zij zijn het die als team de opdrachtgever centraal stellen en die elke opdracht opvatten als een uniek project.

Zij zijn het solide fundament onder de vele goede en langdurige relaties die Heerkens van Bavel met opdrachtgevers en architecten heeft opgebouwd.


Ook bij ons werken?