Ruim een eeuw jong en gericht op de toekomst

In 1902 begon metselaar Jos Heerkens zijn aannemersbedrijf, toen voornamelijk gericht op onderhoudswerk. Al snel werd hier timmerwerk aan toegevoegd en kon je spreken van een bouwbedrijf. Toen in 1912 de naam van zijn echtgenote werd toegevoegd, was Heerkens van Bavel Bouw een feit.

Een familiebedrijf dat tot op de dag van vandaag nog steeds zijn stempel weet te drukken op gedegen vakmanschap. In de meest uiteenlopende bouwprojecten. Gaat voor kwaliteit. Nu en in de toekomst.


Solide partner in de bouw

Energietransitie, wet- en regelgeving en de ambities van opdrachtgevers maken bouwen complex. Dat vraagt om een bouwpartner waar klanten op kunnen rekenen. Een partner die zich steeds opnieuw verplaatst in de vraag van de klant. Zoekt naar het juiste antwoord en gaat voor een duurzame relatie. Bij een aanbesteding, bouwteamvraagstuk of turn-key oplossing.

Heerkens van Bavel Bouw is die kritische meedenker. Een probleemoplosser met daadkracht en praktisch inzicht. Ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden; Heerkens van Bavel heeft alle disciplines in huis. Met stevige projectteams die goed op elkaar zijn ingespeeld. En een schat aan ervaring met projecten in uiteenlopende sectoren: van nieuwbouw tot renovatie, van service tot groot onderhoud.

IJzersterke krachtenbundeling 

Heerkens van Bavel is onderdeel van de Berghege Heerkens bouwgroep. Deze bouwgroep vertegenwoordigt hiermee meer dan 200 jaar bouwgeschiedenis. Dankzij de krachtenbundeling met de ijzersterke familiebedrijven Bouwbedrijf Berghege en Alphons Coolen is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij in deze nieuwe samenstelling bouwgeschiedenis schrijven. Met onze 350 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Dat zijn wij zo gewend.


Kwaliteit

De bloei van ons bedrijf is gebaseerd op kwaliteit, maar ook op veiligheid, gezondheid en milieu. Dit is voor ons vanzelfsprekend. Bouwen aan kwaliteit is een continu proces, zodat aan al uw wensen en eisen kan worden voldaan en de kwaliteit van de dienstverlening op alle vlakken wordt gewaarborgd.

Bekijk hier onze certificaten:

Onze mensen maken het waar

Bij Heerkens van Bavel Bouw zijn het de mensen waar het om gaat. Zij zijn het die de beloftes waarmaken, de opdrachtgever centraal stellen en elke opdracht als team aanpakken. Onze mensen zijn het solide fundament onder de vele goede en langdurige relaties die Heerkens van Bavel met opdrachtgevers, bouwpartners en architecten heeft opgebouwd.

Mensen maken bij Heerkens van Bavel Bouw het verschil. Als team gaan we iedere dag weer voor het beste resultaat.

ONS TEAM BINNEN DE ORGANISATIE
Benieuwd wie er iedere dag weer actief zijn? Klik hier om nader kennis te maken.