Ruim een eeuw jong en gericht op de toekomst

In 1902 begon metselaar Jos Heerkens zijn aannemersbedrijf, toen voornamelijk gericht op onderhoudswerk. Al snel werd hier timmerwerk aan toegevoegd en kon je spreken van een bouwbedrijf. Toen in 1912 de naam van zijn echtgenote werd toegevoegd, was Heerkens van Bavel Bouw een feit.

Een familiebedrijf dat tot op de dag van vandaag nog steeds zijn stempel weet te drukken op gedegen vakmanschap. In de meest uiteenlopende bouwprojecten. Gaat voor kwaliteit. Nu en in de toekomst.


Solide partner in de bouw

Energietransitie, wet- en regelgeving en de ambities van opdrachtgevers maken bouwen complex. Het vraagt om een bouwpartner waar klanten op kunnen rekenen. Een partner die zich steeds opnieuw verplaatst in de vraag van de klant. Zoekt naar het juiste antwoord en gaat voor een duurzame relatie. Bij een aanbesteding, bouwteamvraagstuk of turn-key oplossing.

Heerkens van Bavel Bouw is die kritische meedenker. Een probleemoplosser met daadkracht en praktisch inzicht. Ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden; Heerkens van Bavel heeft alle disciplines in huis. Met stevige projectteams die goed op elkaar zijn ingespeeld. En een schat aan ervaring met projecten in uiteenlopende sectoren: van nieuwbouw tot renovatie, van service tot groot onderhoud.

IJzersterke krachtenbundeling 

Heerkens van Bavel is onderdeel van de Berghege Heerkens bouwgroep. Deze bouwgroep vertegenwoordigt meer dan 200 jaar bouwgeschiedenis. Dankzij de krachtenbundeling met het ijzersterke familiebedrijf Bouwbedrijf Berghege uit Oss is een bouwgroep ontstaan die behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij in deze nieuwe samenstelling bouwgeschiedenis schrijven. Met onze ruim 320 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Dat zijn wij zo gewend.

Integraal Management Systeem

Onze stakeholders hebben (veranderende) belangen bij het bestaan en de dienstverlening van ons bedrijf. De omgeving is continu in beweging op met name economisch, sociaal/maatschappelijk en politiek/juridisch gebied.

En ook onze eigen organisatie staat niet stil en is voortdurend in beweging. 

De belangen en invloeden van kritische stakeholders en de snelle veranderingen in de interne en externe context van onze organisatie brengen risico's, maar zeker ook kansen met zich mee. Om hier goed op in te spelen, zijn een wendbare organisatie, good governance en beheerste processen vereist. Ons Integraal Management Systeem  (IMS) is ingericht om in te spelen op deze veranderingen van behoefte in de omgeving en de interne behoefte tot het beheersen van de processen.

Bouwen aan kwaliteit is een continu proces, zodat aan al uw wensen en eisen kan worden voldaan en de kwaliteit en de dienstverlening op alle vlakken wordt gewaarborgd.


Bekijk hier onze certificaten:


CO2 Prestatieladder:


Onze mensen maken het waar

Bij Heerkens van Bavel Bouw zijn het de mensen waar het om gaat. Zij zijn het die de beloftes waarmaken, de opdrachtgever centraal stellen en elke opdracht als team aanpakken. Onze mensen vormen het solide fundament onder de vele goede en langdurige relaties die Heerkens van Bavel met opdrachtgevers, bouwpartners en architecten heeft opgebouwd.

Mensen maken bij Heerkens van Bavel Bouw het verschil. Als team gaan we iedere dag weer voor het beste resultaat.

ONS TEAM BINNEN DE ORGANISATIE
Benieuwd wie er iedere dag weer actief zijn? Klik hier om nader kennis te maken. Of lees hier wat onze mensen vertellen over werken bij Heerkens van Bavel.