Berghege Heerkens bouwgroep

Berghege Heerkens bouwgroep borgt onafhankelijkheid en zelfstandigheid van bouwbedrijven Berghege in Oss en Heerkens van Bavel en Alphons Coolen in Tilburg.

De families Berghege en Heerkens vinden het lange termijn perspectief van hun bouwbedrijven essentieel. Daarom is het eigendom van Berghege, Heerkens van Bavel/Alphons Coolen ondergebracht in een nieuwe holding: Berghege Heerkens bouwgroep. De bedrijven blijven net als nu zelfstandig opereren, Berghege vanuit Oss en Heerkens van Bavel en Alphons Coolen vanuit Tilburg.

Top Nederlandse bouwbedrijven
De Berghege Heerkens bouwgroep behoort, met een omzet van 160 miljoen euro en 320 medewerkers, tot de top van de Nederlandse bouwbedrijven. De bedrijven blijven zich richten op de utiliteitsbouw en met name op de sectoren onderwijs, zorg, bedrijfshuisvesting, industrie en retail. Daarnaast zijn en blijven wij actief in woningbouw en service & onderhoud. De bedrijven werken in heel Nederland met het accent op Zuid- en Midden-Nederland.

Kracht van familiebedrijven
Als bouwbedrijven zijn Berghege en Heerkens van Bavel, waar ook Alphons Coolen deel van uitmaakt, ijzersterke en financieel gezonde familiebedrijven. Samen schrijven wij al meer dan 200 jaar bouwgeschiedenis. Wij geloven in de kracht van onze familiebedrijven met een eigen cultuur en met veel respect voor de vakmensen die vaak al lang bij ons werken. In ons doen en laten, zijn wij gericht op lange termijn relaties met opdrachtgevers, medewerkers, onderaannemers en leveranciers. Veel van onze medewerkers hebben elkaar én de kracht van onze samenwerking door en door leren kennen. En het is gebleken dat onze familiebedrijfsculturen naadloos op elkaar aansluiten. Onafhankelijkheid, trots, samenwerking, korte lijnen en nuchterheid vormen daarvan de pijlers. Kortom, wij blijven bouwgeschiedenis schrijven, onder de vertrouwde namen Berghege, Heerkens van Bavel en Alphons Coolen en op de manier zoals onze opdrachtgevers dat van ons gewend zijn. Tom Bongers en Gilbert Ceelen treden toe tot de directie van Berghege. De huidige directeuren Peter Kamermans en Toin Meeuwsen blijven directeur van respectievelijk Heerkens van Bavel en Alphons Coolen”.