Klaar voor de toekomst

Met een forse renovatie maakt Máxima Medisch Centrum zijn locatie in Veldhoven klaar voor de toekomst. Heerkens van Bavel Service en Onderhoud is hierbij ingeschakeld voor de uitvoering van diverse bouwkundige werkzaamheden, die variëren van vernieuwingen tot kleinschalige verbouwingen, aanpassingen en renovaties.

Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van de werkzaamheden die door Service en Onderhoud bij het Màxima Medisch Centrum worden uitgevoerd.

Verbouwing poliklinieken


Alle poliklinieken hebben een nieuwe look gekregen. 

Als laatste was de polikliniek KNO aan de beurt. De totale afdeling is gesloopt en voorzien van nieuwe wanden, plafonds en interieur.

 

uitbreiding IC capaciteit


Service en Onderhoud heeft weer een mooi project kunnen afronden.

Ten behoeve van de uitbreiding van de IC capaciteit is een nieuwe vleugel gerealiseerd met 6 IC-kamers. Dit op een zo kort mogelijke afstand van de bestaande IC. En zoals men wel eens zegt; "onder druk presteert men het beste". De bouw moest met drie weken worden verkort, omdat de capaciteit nodig was.

En iedereen was op tijd klaar.

tijdelijke entreeIn 8 weken tijd is door onze afdeling Service en Onderhoud een tijdelijke entree gecreëerd. Deze tijdelijke “nieuwe” hoofdingang , die ten dele in verband met corona is gerealiseerd, zorgt ervoor dat patiënten en bezoekers zich veilig en welkom voelen in het ziekenhuis.

De ruime entree zorgt voor een betere doorstroom, zonder lange wachttijden. Met voldoende wachtruimte en vlakbij de parkeerplaatsen. Maar Màxima Medisch Centrum bouwt verder, want deze tijdelijke entree zal goed dienst blijven doen omdat er plannen zijn voor een nieuwe hoofdingang, volgens een geheel nieuw concept, op de plek van de huidige hoofdingang. Wij houden u op de hoogte.


renovatie MMC academieDe MMC Academie faciliteert en begeleidt opleiding, ontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek. Het wetenschapsbureau coördineert en ondersteunt wetenschappelijk onderzoek dat binnen MMC wordt uitgevoerd. Het bureau maakt inzichtelijk welke onderzoeken er lopen en ondersteunt en adviseert bij het opzetten en uitvoeren ervan. De complete afdeling is gestript. Hoewel je beter zou kunnen spreken van slopen, want ook de buitengevel werd verwijderd. Hier zijn nieuwe gevelkozijnen gemonteerd, zodat overal ruim daglicht naar binnen kan en hierna kon de opbouw beginnen. Nieuwe vloeren, nieuwe plafonds , metalstud wanden en nieuwe sanitair groepen. Met als eindresultaat een mooie, nieuwe Academie, met moderne studiekamers.

Continue proces

Heerkens van Bavel Service en Onderhoud is ingeschakeld voor de uitvoering van diverse bouwkundige werkzaamheden, die variëren van vernieuwingen tot kleinschalige verbouwingen, aanpassingen en renovaties. Op deze pagina houden wij u graag op de hoogte van de werkzaamheden die door Service en Onderhoud bij het Màxima Medisch Centrum worden uitgevoerd.

Meer weten over dit project?

JACKY LEYTEN

Uitvoerder

"Met een forse renovatie maakt Máxima Medisch Centrum zijn locatie in Veldhoven klaar voor de toekomst.".

Wilt u meer weten over dit project of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Projecten
service & onderhoud