Heerkens van Bavel zoekt 
stagiair of afstudeerder


Ontwikkeling en kennis delen vinden wij als organisatie belangrijke thema’s daarom werken wij vaak met afstudeerders/stagiaires om ons door hen te laten inspireren.

Ben je geïnteresseerd in een stageplek waar je alle facetten van de bouw in de praktijk kunt meemaken? Stagiaires van MBO, HBO en BBL zijn allemaal welkom binnen ons bedrijf. Wij zijn een erkend leerbedrijf en alle stagevormen komen bij ons over de vloer van korte termijn, lange termijn en de snuffelstages.  Binnen ons bedrijf zijn er diverse mogelijkheden om stage te lopen dit kan op kantoor in de werkvoorbereiding of buiten, op de bouwplaats waar je mee kunt draaien in een uitvoeringsteam. Daarnaast is het ook mogelijk om af te studeren bij Heerkens van Bavel.

We hebben momenteel een groot aantal stagiaires een ervaringsplaats kunnen bieden, maar helaas zitten we voor dit schooljaar verder helemaal vol. Vanaf het nieuwe schooljaar eind augustus 2023 hebben wij wel weer ruimte voor nieuwe stagiairs. Mocht je interesse hebben vanaf deze periode dan horen wij het graag.

Stuur ons een mail met hierin een toelichting over je stage of afstuderen. Deze mail kan je sturen naar hr@hvbbouw.nl